Srpski košarkaš Bogdan Bogdanović dao je izjavu za „Atletik“ govoreći o meču protiv selekcije Sjedinjenih Amričkih Država na Olimpijskim igrama u Parizu 2024.

АМЕРИ ОВО НИСУ ОЧЕКИВАЛИ: Ево шта је Богдан Богдановић рекао о мечу Србија - САД

Foto: Ataimages.rs/ D.M.

Kapiten košarkaške reprezentacije Srbije je rekao ekipa veruje da može da se nosi drim-timom. Ali, nije hteo da odgovori na direktno pitanje – može li se do pobede protiv Lebrona, Duranta, Karija…

 – Neću reći ništa, jer ne želim dodatno da ih motivišem. Verujemo, definitivno, ali ne želimo da im damo dodatnu motivaciju – istakao je Bogdanović.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
–>KLIKNI OVDE–

Dodao je on da će biti dosta teško protiv Amerike, jer pored toga što je poznato kakav kvalitet ima taj tim, pokazao je da ume i da se „vrati“ kada gubi.

– I dalje mislim da su jedan od najboljih timova koji je ikada zaigrao na olimpijskom turniru. Svi znaju to, ali niko se neće predati i odbiti da se takmiči. Svi će pokušati da daju svoje najbolje protiv njih, zasigurno. Imaju Amerikanci mnogo veterana, znaju kako da se „uključe“ kada dođe vreme za to. Imali su 15, 16 poena zaostatka protiv Južnog Sudana i videli ste da nisu želeli da izgube. Videli ste da su samo zaigrali malo više timske košarke i pobedili. Isto kao i kad su ono malo gubili od Nemačke – zaključio je Bogdanović.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
–>KLIKNI OVDE–

Srbija svoj prvi meč u Lilu će odigrati protiv Amerike u 17:15 u nedelju, a prenos uživo će te moći da pratite uživo na portalu „Novosti“.

Pored toga, sve zanimljivosti i sva dešavanja sa Olimpijskih igara možete pratiti na našoj posebnoj stranici.

BONUS VIDEO: ISPRAĆAJ KOŠARKAŠA NA OLIMPIJSKE IGRE: Pešić: Deset kandidata, a možda i 11 se bore za medalju

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv „Novak, pariske priče„. Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Preporučujemo

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Originalni tekst