Pop diva Jelena Karleuša održala je večeras spektakularan koncert u Republici Srpskoj, a oduševljena masa skandirala je njeno ime.

Regionalna muzička zvezda Jelena Karleuša nastupila je večeras, 27. jula, na trgu u Čelincu. „Mala od skandala“ je u Republiku Srpsku stigla privatnim avionom, a s obzirom na to da iste večeri ima još jedan nastup u Crnoj Gori.

U Republici Srpskoj priređen joj je doček dostojan kraljice. Čim se popela na scenu Jeleni je predstavnik opštine uručio buket cveća u znak dobrodošlice, a publika je u transu skandirala njeno ime.

Okupljena masa jedva je čekala da koncert počne, a na prve taktove muzike svi su u glas zapevali sa regionalnom zvezdom. JK je za nekoliko desetina hiljada okupljenih građana izvela svoje najveće hitove, nastale tokom blistave trodecenijske karijere, a tom prilikom, nagrađena je gromoglasnim aplauzom i ovacijama. 

Jelena, koja je, u stilu svetskih zvezda, došla u pratnji kordona obezbeđenja, nije krila zadovoljstvo što se susrela sa svojim mnogobrojnim fanovima u RS, a na sebi je ponela atraktivnu srebrnu kombinaciju, koju je dodatno naglasila kaubojskim šeširom u istoj boji. 

KOGA, BRE, TI LAŽEŠ?! Ceca se oglasila zbog otkazanog koncerta, fanovi besni na pevačicu:

sledeća vest

Originalni tekst