NOVAK Đoković je saznao ko će mu biti rivali na putu ka prvom zlatu na Olimpijskim igrama.

КАКАВ ЖРЕБ! Новака Ђоковића чекао пакао на Олимпијским играма, Рафаел Надал већ у другом колу

Foto: AP

U prvom kolu, Srbin će igrati protiv Metjua Ebdena. Potom će u drugom snage odmeriti protiv boljeg iz duela Rafaela Nadala i Martina Fučoviča iz Mađarske! Kada bi mogli već da gledamo teniski klasik.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
–>KLIKNI OVDE–

A onda, Novak bi u trećem kolu mogao da igra protiv Artura Filsa, dok je potencijalni rival srpskog asa u četvrtifinalu Stefanos Cicipas.

Zverev ili Museti bi mogli da igraju protiv Novaka u polufinalu, a ako dođe do finala, Srbin će igrati protiv Alkraza, Medvedeva ili Ruda.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
–>KLIKNI OVDE–

Inače, Novak Đoković  je doputovao u Pariz posle priprema u Crnoj Gori. A u sredu su olimpijski turnir u tenisu obeležila dva otkaza, Janik Siner neće igrati u Parizu. 

Siner je svoju odluku obrazložio zdravstvenim problemima i istakao da i pored ogromne želje neće biti u prilici da predstavlja Italiju na najvećoj sportskoj smotri.

Nakon toga, odustao je i Holger Rune. Šesnaesti igrač na ATP listi ima problem sa povredom zgloba, pa je uz konsultacije sa lekarskim timom odlučio da preskoči turnir koji će biti održan na terenima Rolan Garosa u Parizu.

BONUS VIDEO: Nikola Jokić i govor saigračima iz reprezentacije Srbije koji će se pamtiti

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv „Novak, pariske priče„. Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Preporučujemo

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Originalni tekst