Naime, Stanislav je profesionalni MMA borac, a svoje vještine kada je trening u pitanju pokazao je u Zadruzi i na primjeru Jovane Tomić Matore, koja je drastično smršala, pa čak i nabacila mišiće.

Trening i ishrana 150 eura, samo trening 100 eura, samo ishrana 90 eura.

Da podsjetimo, bivši rijaliti učesnik Filip Car otkrio je da ga je Maja Marinković zvala po izlasku iz Elite.

– Da, kontaktirala me je. Rekao sam joj odmah: “Nemoj me zvati, nisam raspoložen” – rekao je Car.

– Maja je krenula da se smije preko telefona, ja sam joj lijepo rekao da imam svoje probleme i da ganja svoje j**ače. Lijepo sam joj rekao da me ne zove. Poslije toga je bilo još par puta poziv bez broja, ne mogu da kažem da je ona jer je ćutala, poslije je išla ona pjesma, Šako Polumenta, “Nemoj da se bojiš”… – istakao je Car.

Tim povodom se sada oglasio Stanislav Krofak koji je prije nekoliko dana u emisiji Narod pita pričao o svom odnosu sa Majom i rekao kako će sa njom biti u vezi, ako se bude ponašala po njegovom ukusu.

– Pročitao sam. Ne znam, šta bih rekao i kome bih vjerovao. Maja mi je rekla da je on nju zvao, nisam ulazio u detalje – rekao je Krofak, a onda otkrio da li njegovi planovi o vezi sa Majom ostaju isti i nakon ovoga:

– Ne zanima me trenutno nikakva veza, želim biti sam neko vrijeme – poručio je on za Pink.rs.

Oglasila se i Maja
– Zaista se ne bih bavila svojim bivšim odnosima, to je za mene završena priča. To što drugi meni šalju poruke, zovu sa skrivenog, pa kada vide da ne odgovaram na poruke i pozive, optužuju me da sam spominjala nečiju trudnoću, samo sam htjela da objasnim da ja to nijednog trenutka nisam rekla, niti sam monstrum da se time bavim – rekla je Maja, prenosi Blic.

(Express / Srpskainfo)

Originalni tekst