Jedan od najvećih evropskih poraza doživeli su fudbaleri Partizana u okršaju sa kijevskim Dinamom u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona (6:2), a ukrajinski mediji su se sladili debaklom crno-belih.

САХРАНИТЕ САМИ СЕБЕ! Украјинци не престају са бруталном провокацијом Срба

Foto: Profimedia

Tako je portal „Ua.football“ u svom tekstu isprozivao Partizan žestokim rečima. Najpre u naslovu.

– Dinamo – Partizan 6:2. Ništa poslovno, samo lično – stoji na početku teksta u kom se veliča potez kapitena Bujalskog da se ne rukuje sa Markovićem i ističe da su igrači Partizana bili previše grubi.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
–>KLIKNI OVDE–

– Utakmica časti i dostojanstva za Dinamovce. Prvenstveno sa stanovišta rezultata. Igra u izvođenju belo-plavih bila je sjajna! Mnogi su se uželeli ovakvog Dinama.

– Intenzitet protivljenja osećao se od prvih minuta. Bujalski nije pružio ruku kapitenu Partizana, a igrači „groblja“ su od samog početka aktivno ulazili u duele i borili se sa ukrajinskim igračima, povremeno pregrubo. Već u prvim sekundama zbog grubosti Saldanje, stradao je Bražko. Srećom, Vladimir je pokazao borbene kvalitete i nastavio meč – stoji na početku teksta.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
–>KLIKNI OVDE–

Na kraju su uputili i vrlo bizarnu poruku.

– Motivacija, dinamika, želja i usmerenost na golove – sve je to bilo na visokom nivou te večeri od strane Dinama. Kao što bi se reklo: „Oterali su psa u kućicu.“

– Belo-plavi su postavili Srbe na svoje mesto, iako su opet, iskreno, sami sebi doneli probleme u odbrani. Što se tiče Grobara… Preostaje im da sahrane sami sebe. Vidimo se u Beogradu – stoji u tekstu portala „Ua.football“.

Sramota, kako se bahate Ukrajinci koji ipak treba da dođu u Beograd na revanš…

BONUS VIDEO: Ovako se u Madridu slavila 15. titula u Ligi šampiona 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv „Novak, pariske priče„. Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Preporučujemo

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Originalni tekst