IZGLEDA da je završena stvar.

ГОТОВО ЈЕ! Партизан договорио појачање које се са нестпљењем чекало

Foto: Tanjug/Strahinja Aćimović

Košarkaš Baskonije Čima Moneke je meta Partizana ovog leta i dosta je bilo preokreta kada se radi o njegovom angažovanju, ali sada je čini se sve rešeno.

Prema navodima „Telegrafa“, postoji dogovor sa Partizanom, Baskonija je prihvatila ponudu od 900.000 evra, pa ni transfer ovog košarkaša nije daleko. 

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
–>KLIKNI OVDE–

Moneke bi crno-belima doneo dosta toga dobrog pod košem, dokazao je u više navrata da se radi o izuzetno kvalitetnom igraču, snažnom i harizmatičnom, nešto što definitivno treba Partizanu u novoj sezoni…

EPA

 

Moneke je prethodne sezone u dresu Baskonije prosečno beležio 13.6 poena, 6.6 skokova i 1.4 asistenciju, za ukupni indeks korisnosti od 18.3 po meču.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
–>KLIKNI OVDE–

Trenutno ima 28 godina, pokriva poziciju krilnog centra i u karijeri je nastupao osim za Baskoniju i za sledeće timove: Monako, Sakramento i Stokton Kingse, Manresu, Orlean, i druge manje evropske timove.

(Telegraf.rs)

BONUS VIDEO: PLAVŠIĆ NAKON PORAZA OD AMERIKE: Kako je čuvati Lebrona i ko ga je najviše impresionirao od Amera

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv „Novak, pariske priče„. Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Preporučujemo

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Originalni tekst