Najbolji teniser sveta Novak Đoković održao je u ponedeljak u Budvi javni trening na centralnom terenu Slovenske Plaže koji je ujedno predstavljao i završne pripreme pred njegov odlazak u Pariz.

ХАОС У ЦРНОЈ ГОРИ! Новак Ђоковић испраћен на Олимпијске игре

FOTO: Tanjug/AP

Crnogorci, ali i svi oni koji su se zatekli u tom trenutku na letovanju u Budvi živali su u potezima našeg asa, a na kraju se Nole malo družio sa dečacima i devojčicama. Na društvenim mrežama se pojavio video snimak. 

U jednom momentu su klinci opkolili najboljeg tenisera ikada, pa nije mogao da mrdne. Svi su želeli autogram, selfi, a Nole je, kao uvek, imao strpljenja za sve. 

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
–>KLIKNI OVDE–

Podsećanja radi, Đoković je prethodnih dana u Tivtu sparingovao sa švedskim teniserom Filipom Bergevom, a najverovatnije će sa tivatskog aerodroma poleteti direktno za Pariz.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
–>KLIKNI OVDE–

Teniski turnir na Olimpijskim igrama održaće na terenima Rolan Gorasa, grend slema koji je Đoković osvajao 2016, 2021. i 2023. godine. 

BONUS VIDEO: TAJNA NAJVEĆEG FUDBALSKOG STADIONA NA SVETU: Ovo je lista TOP 10 „hramova fudbala“

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv „Novak, pariske priče„. Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Preporučujemo

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Originalni tekst