Boban Rajović srpski je turbofolk-pjevač kojeg cijela regija zna s prepoznatljivim imidžom bez kose. Rajović se još na početku karijere publici tako predstavio, ali prije nego što je postao slavan, imao je crnu kosu.

Na njegovu profilu na Instagramu mogu se pronaći njegove fotografije iz mladosti, a njegovi pratitelji ostali su ugodno iznenađeni kad su vidjeli svoga omiljenog pjevača s drukčijim imidžem.

”1989. godina na Ibizi u Španjolskoj. Krenuli u provod u klub. Bez mobilnih, bez društvenih mreža, ali bilo je onog najbitnijeg – puno ljubavi, dobrog druženja, sloge i bilo je lijepo. Prošlost je pokojna i ne može se vratiti, ali imamo pravo vratiti se na trenutke iz prošlosti. Za budućnost nam nitko ne može garantirati kakva će nam biti. Na nama je da vjerujemo i budemo optimisti. Zato živi u sadašnjosti i iskoristi je na najbolji mogući način kakva god da jest. Kako bi mogao imati lijepe uspomene iz prošlosti i da ulaziš pozitivno u budućnost. Živi sada, a ovo će proći i zvat će se ‘nekada”’, napisao je Boban uz spomenutu fotografiju koju možete vidjeti u našoj galeriji.

Sam je podijelio i još jednu fotografiju pa otkrio da je svojevremeno prodavao i hamburgere.

Inače, o njegovu se putu prema uspjehu može snimiti film. Ovaj 52-godišnjak rođen je u Danskoj, rodom iz sjeverne Crne Gore, živi u Beogradu. Trbuhom za kruhom kao mladić otišao je u rodni Kopenhagen, gdje je radio sve kako bi se prehranio. A danas živi svoj san.

U životu mu je najveća potpora supruga Dragana, s kojom je u braku već trideset godina. Sa suprugom ima troje djece, Andriju, Anđelu i Ivanu, a kći Ivana ove je godine rodila njegova prvog unuka.

(Express / Dnevnik.hr)

Originalni tekst