Miodrag „Miško“ Ražnatović, najpoznatiji menadžer košarkaša na ovim prostorima, danas se prilično naljutio.

МИШКО РАЖНАТОВИЋ ЈЕ ЉУТ: Ова ствар везана за Звезду је разбеснела најпознатијег кошаркашког менаџера

FOTO: N. Paraušić

Razlog su pojedini srpski sportski mediji koji su brže bolje pojurili da prenesu vest sa Tvitera, odnosno društvene mreže „Iks“ kako se ona odnedavno zove, da je „Olimpijakos odbio ponudu Crvene zvezde za Filipa Petruševa“.

Ražnatović se ovako oglasio o reprezentativcu Srbije, koji danas protiv Grčke od 20 časova, uz prenos na portalu „Novosti“, igra poslednji kontrolni meč pred Olimpijske igre u Parizu:

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
–>KLIKNI OVDE–

– Da li je moguće da srpski mediji prenose ovo i tvrde da je transfer propao! Ko je izvor? 18 hiljada  pratilaca??? Nikakvih razgovora nije bilo niti će ih biti dok eventualno Olimpijakos ne dobije pojačanje na poziciji 4! To je zaključak od pre dve sedmice i ništa se nije promenilo… Nestvarno – nije skrivao ljutnju poznati košarkaški menadžer, kome je Petrušev jedan od brojnih klijenata.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
–>KLIKNI OVDE–

Da li je moguce da srpski mediji prenose ovo i tvrde da je transfer propao! Ko je izvor? 18k pratilaca???
Nikakvih razgovora nije bilo niti ce ih biti dok eventualno Olym ne dobije pojacanje na poziciji 4! To je zakljucak od pre 2 sedmice i nista se nije promenilo…nestvarno https://t.co/uWaAoNQBQ6 — Misko4Raznatovic (@MiskoRaznatovic) July 22, 2024

Ako vas Olimpijske igre zanimaju, pratite sve najvažnije, ali i najzanimljivije vesti o njima na sportskim stranicama „Novosti“.

Na sasvim ste dobrom mestu.

BONUS VIDEO: Nikola Jokić i govor saigračima iz reprezentacije Srbije koji će se pamtiti

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv „Novak, pariske priče„. Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Preporučujemo

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Originalni tekst