Pred nama je još jedan uzbudljiv astrološki dan, a saznajte šta su zvezde pripremile vašem horoskopskom znaku.

OVAN

LJUBAV: Moguć nagli ulazak ili izlazak iz veze. Niste raspoloženi da pravite kompromise. POSAO: Loši međuljudski odnosi na poslu i problemi u procesu rada. ZDRAVLJE: Sportska povreda.

BIK

LJUBAV: Vaš ljubavni život će biti nestabilan, jer će vas okolnosti gurati u promenu. POSAO: Imaćete uspeha u svemu sto podrazumeva trgovinu. ZDRAVLJE: Osetljivo.

BLIZANCI

LJUBAV: Danas ćete biti vrlo duhoviti, što vam može stvoriti prilike za ljubav. POSAO: I dalje možete očekivati lošije uslove rada. Mnogo obaveza će vas opteretiti. ZDRAVLJE: Infekcija grla.

RAK

LJUBAV: Osećaćete se emotivno rastrzano zbog previše dešavanja. POSAO: Vodite računa kako raspolažete sredstvima, a mogući su i logistički problemi. ZDRAVLJE: Osetljiv stomak.

LAV

LJUBAV: Ako nešto dobro treba da se desi u vašem ljubavnom životu, ovo je dan za to. POSAO: Moguće je da ćete dobiti finansijsku pomoć ili iznenadni dobitak. ZDRAVLJE: Solidno.

Foto: Shutterstock

 

DEVICA

LJUBAV: Danas nećete biti koncentrisani na ljubav, više ćete se baviti drugim oblastima života. POSAO: Problemi sa nadređenim osobama i promene u karijeri. ZDRAVLJE: Stomačne tegobe.

VAGA

LJUBAV: Ljubav će vas privlačiti kao ideja. Realnost neće odgovarati vašim velikim očekivanjima, što će izazvati probleme. POSAO: Uspeh u sferi administrativnih pitanja. ZDRAVLJE: Solidno.

ŠKORPIJA 

LJUBAV: Period je nepovoljan za ljubav i mogućnost postizanja harmonije u odnosu. Klonite se sukoba. POSAO: Dobrobit od svega što ima veze sa inostranstvom. ZDRAVLJE: Prehlada.

STRELAC

LJUBAV: Ostvarićete nove kontakte i neko nov će osvojiti vaše simpatije. Ako ste u vezi, promene bi mogle da ožive uspavane strasti. POSAO: Rad sa prijateljima. ZDRAVLJE: Promenljivo.

Foto: Shuterstock

 

JARAC

LJUBAV: Uživaćete u društvu osobe koju ste tek upoznali. Moguće je i da nađete ljubav uz pomoć interneta. POSAO: Uvećan obim posla. ZDRAVLJE: Psihosomatske tegobe.

VODOLIJA

LJUBAV: Bićete naglašeno emotivni i razdražljivi, a to će uneti izvesnu nestabilnost u vaš ljubavni život. POSAO: Postignuća su moguća u oblasti obrazovanja. ZDRAVLJE: Nervozan stomak.

RIBE

LJUBAV: Moguća kratka afera sa nekim s kim imate profesionalni kontakt. POSAO: Uspeh u svemu što podrazumeva kreativni rad i bavljenje lepotom. ZDRAVLJE: Problemi sa grlom.

Ako stavite ovaj broj u novčanik pare će se lepiti za vas! Privucite sreću i blagostanje

sledeća vest

Originalni tekst