SAGA oko Nikole Mirotića o dolasku u Partizan je trajala i završila se neslavno. Svi su već proslavljenog košarkaša videli u dresu crno-belih, a on ih je na kraju odbio.

ОБРАДОВИЋ ГЛЕДА И НЕ ВЕРУЈЕ: Да ли се то Партизану понавља Никола Миротић?

Photo: ABA League j.t.d./Dragana Stjepanović

Mnogi su smatrali da je baš taj momenat odredio sudbinu Partizanove sezone koja i nije bila baš najbolja. Čak je i Željko Obradović to indirektno rekao, a  slično mu se dešava i u ovogodišnjem prelaznom roku. 

Naime, Karlik Džons se već dogovorio oko prelaska u Partizan, ali je utisak da bi sada radije u NBA ligu. Džons je planiran da bude glavni organizator igre crno-belih u narednoj sezoni, iako transfer još nije zvaničan, međutim može da dođe do komplikacija.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
–>KLIKNI OVDE–

Reprezentativac Južnog Sudana je zaludeo košarkaški svet partijom protiv Sjedinjenihi Američkih Država u prijateljskom meču, pošto je imao tripl-dabl.Hvalospevi na račun igrača američkog porekla krenuli su da se ređaju već na poluvremenu tog meča, a odmah su krenule i priče o mogućnosti njegovog odlaska u NBA.

Situaciju je „zakuvao“ novinar Mark Stajn, koji je objavio informaciju da Džon, uprkos dogovoru sa Partizanom, do ovog četvrtka može da prihvati neku NBA ponudu. Saglasan sa svima bio je i NBA šampion Lamar Odom, koji „tražio“ NBA ugovor za Džonsa.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
–>KLIKNI OVDE–

„Brat je celu utakmicu zadavao SAD probleme. I dalje navijam za ‘Avendžerse’, ali moram i da pohvalim kad to neko zaslužuje. Karlik Džons mora da dobije ugovor u (NBA) ligi posle ove utakmice“, napisao je Odom.

Ništa ne bi bilo preterano čudno u ovoj vesti, da sam plejmejker nije „zakuvao“ situaciju, pošto je Odomovu želju da dobije NBA ugovor objavio i na svom zvaničnom Instagram profilu. On je objavio „stori“ sa Odomovim citatom, koji je uhvatio Mozzartsport, ali istog „storija“ više nema na njegovom profilu.

Foto: Printskrin

 

Da li ovo znači da že Džons i sam pojuriti neki NBA ugovor do četvrtka, ili je zadovoljan dogovorom koji ima sa Partizanom i samo želi da istakne podršku jednog velikana, vreme će pokazati. 

BONUS VIDEO: PLAVŠIĆ NAKON PORAZA OD AMERIKE: Kako je čuvati Lebrona i ko ga je najviše impresionirao od Amera

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv „Novak, pariske priče„. Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Preporučujemo

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Originalni tekst