Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša su ostali zajedno nakon završetka rijalitija, iako se njena porodica ne slaže s tim odnosom.

Oni su nerazdvojni, a sada su se na društvenim mrežama pojavile slike iz Mionine prošlosti na kojima je veoma bliska sa bivšim rijaliti učesnikom Vladimirom Tomovićem.

Uhvaćeni su u prisnom razgovoru i nježnostima, što je izazvalo različite reakcije među fanovima, ali i široku pažnju javnosti.

Miona je tada imala samo 19 godina, dok je Vladimir imao 38, što znači da je on 19 godina stariji od nje.

Nakon što su se snimci Mione i Vladimira proširili društvenim mrežama, mnogi fanovi su izrazili razočaranje, dok su drugi podržali njihovu ljubavnu priču.

Fanovi se sada pitaju kako će njen dečko Nenad Aleksić Ša reagovati kada bude vidio ove kadrove, budući da Miona tvrdi da sa Tomovićem nije imala romansu, piše Blic.

Podsjetimo, Miona i Ša su nedavno otkrili detalje privatnog života.

  • Baš lagano, klopica, razvlačenje, gledanje tv-a – dodala je ona, pa otkrila kako je prošao susret sa roditeljima u Kragujevcu.
  • Bili su ljuti, baš, baš. Ušli smo u razgovor, pokazivali su mi šta se dešavalo, klipove i objave, ja sam objašnjavala da nije tako. Ušli smo u malu raspravu, ja sam pokupila svoje stvari, otišla nazad i to je sve. Ja vjerujem da će biti bolje – rekla je Miona, pa je Ša otkrio kako su njegovi roditelji prihvatili Jovanović.
  • Bili su suzdržani, to mi je drago, ćale nije bio oštar i surov, samo mu je bilo žao što se tako dešava. Oni su super prihvatili Mionu, stalno je pozdravljaju… Biće spontano do burazera i keve, stalno pitaju za nju – govorio je Ša.

Nenad je prokomentarisao i to što ga Ivana, bivša žena, nikad ne pljuje u javnosti, samo je jednom istakla da joj je žao jer mu je karijera krenula nizbrdo, ali da nije imala scene s njim kakve je imao u rijalitiju.

  • To je zato što zna kakav je život imala sa mnom i kako smo funkcionisali. Ovi koji me pljuju takođe znaju kakav život su imali, ali kad ne želim da se vratim tim odnosima udare po meni i budem najgori, a znam da nisam najgori. Neko s kim sam bio šest i po godina može iz prve ruke da kaže – rekao je Aleksić za Pink.rs.

(Express / Telegraf)

Originalni tekst