Šerif Endiaje, dvostruki strelac za Crvenu zvezdu u pobedi nad Jedinstvom (4:0), rekao je da je uvek lepo otvoriti prvenstvo ubedljivim trijumfom i dodao da su popunjene tribine dodatni motiv.

ЗВЕЗДИН ШЕРИФ ГЛАДАН ГОЛОВА: Нападач после сјајне партије против Јединства најављује рафал

FOTO: M. VUkadinović

On je na početku rekao da mu je jako drago što su prvenstvo otvorili ubedljivim trijumfom.

 – Uvek je lepo otvoriti takmičenje u prvenstvu ubedljivim trijumfom. Drago mi je što smo u tome uspeli, vredno smo radili u prethodnom periodu, što se i videlo na meču protiv Jedinstva. Presrećan sam zbog golova, nadam se da ću nastaviti u istom ritmu – rekao je Senegalac za klupski sajt posle slavlja u prvom kolu Superlige Srbije.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
–>KLIKNI OVDE–

Ndiaje je istakao da je sezona duga.

 – Očekuje nas još mnogo izazova, ali je veoma važno na polju samopouzdanja kad se već na prvom meču upišete u listu strelaca. Utakmicu protiv Jedinstva smo već arhivirali i odmah započinjemo pripreme za duel protiv Mladosti – dodao je Ndiaje.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
–>KLIKNI OVDE–

Zahvalio se napadač Zvezde i navijačima, njih preko 12 hiljada, koji su na „Marakani“ bodrili crveno-bele na premijeri sezone.

 – Atmosfera je bila sjajna i pored kiše koja je padala neposredno pred utakmicu. Tribine su bile dobro popunjene, a za mene je to dodatni motiv. Kad vidim naše navijače imam još veću želju da postignem gol i da ih obradujem. Verujem da će u nastavku sezone biti još više zvezdaša na stadionu, a ujedno i više golova – zaključio je Ndiaje.

Crvena zvezda će u sledećem kolu dočekati Mladost iz Lučana.

BONUS VIDEO: TANDEM SNOVA: Šerif ponovo pogodio na asistenciju Ilića

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv „Novak, pariske priče„. Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Preporučujemo

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Originalni tekst