CRVENA zvezda želi što šre da dovede još jedno brzo i prodorno krilo za koga neće žaliti novac. Prvi pik na skeneru srpskog šampiona trenutno je Felisio Milson, reprezentativac Angole koji igra u Makabiju iz Tel Aviva. Pregovori uveliko traju, Milson je prvo izrazio želju da dođe na „Marakanu“ a odmah zatim su crveno-beli poslali ponudu Izraelcima vrednu četiri miliona evra.

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА СПРЕМНА ДА ИЗДВОЈИ ЧЕТИРИ МИЛИОНА ЕВРА ЗА КРИЛНОГ НАПАДАЧА МАКАБИЈА: Милсон на мети шампиона

foto v mitrić

Prošle sezone, Milson je blistao u Makabiju i bio je jedan od najzaslužnijih igrača što je klub osvojio titulu. Postigao je sedam golova i uz to zabeležio deset asistencija u šampionatu Izraela. Pokazao se i na evropskoj sceni, u dresu Makabija, Milson je bio starter u 10 od 11 utakmica U Ligi konferencije i ostvario je tri asistencije, bez pogotka. Najopasniji je po levom boku, brz je i konkretan, vesele je prirode i nosi minđuše na oba uveta.

Ovog leta provoje grčki AEK bio zainteresovan da angažuje Milsona, ali uprava Makabija nije bula zadovoljna ponudom. Međutim, pošto je njegova želja da promeni sredinu, klub iz Tel Aviva bi trebalo da prihvati Zvezdinu ponudu od četiri miliona evra.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
–>KLIKNI OVDE–

Inače, Milson je i standardni reprezentativac Angole, gde je rođen 1999. godine, u Lunadi. Sa 18 se preselio u Portugal i postao član akademije Lesoeša. Bio je i u Maritimu, pa je 2022. je potpisao za Nižnji Novgorod. Drugi deo sezone 2022/23, proveo je na pozajmici u Turskoj i na deset utakmica postigao pet golova za Ankaraguču. Leta prošle godine, Makabi ga je otkupio od Rusa za 700.000 evra.

Dovođenjem Milsona, Zvezda bi ojačala bočne pozicije, iako je još neizvestan povratak Pitera Olajinke u Slaviju iz Praga. Njemu se ide, ali dva kluba se još uvek nisu usaglsili oko otkupne cene. Posle odlaska Osmana Bukarija u Ameriku, doveden je Puma kao zamena, čeka se i oporavak Vladimira Lučića, ali trener crveno-belih Vladan Milojević nema mnogo vremena da čeka, jer će ekipa morati da bude tip-top već u drugom delu avgusta kada se igra plej-of za Ligu šampiona. Zato je i uprava krenula u ofanzivu.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
–>KLIKNI OVDE–

Ništa od Iranca

DEFINITIVNO je stavljena tačka na eventualni dolazak Idana Toklomatija, napadača Makabija Petah Tikve. Od transfera neće biti ništa, iako je bilo dosta dima u pregovorima.

Zvezda je bila spremna za Iranca da plati tri miliona evra i 20 odsto od narednog transfera, ali on se nećkao, pa je srpski šampion doveo Bruna Duartea iz Farensea.

   

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv „Novak, pariske priče„. Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Originalni tekst