Velika je čast i odgovornost nositi zastavu Srbije na otvaranju Olimpijskih igara. Obećavavam, odnosno, nadam se da ćemo nadmašiti rezultat od devet medalja iz Tokija, izjavila je srpska odbojkašica Maja Ognjenović.

ОГРОМНА ЧАСТ И ОДГОВРНОСТ: Маја Огњеновић пресрећна због Олимпијских игара

FOTO: N. Paraušić

Ona će zajedno sa vaterpolistom Dušanom Mandićem nositi zastavu Srbije na ceremoniji otvaranja Igara u Parizu.

 – Posebnu zahvalnost u ime celog olimpijskog tima dugujemo našoj državi, koja nam je zaista ove godine, kao i svih prethodnih godina omogućavala najbolje moguće uslove, koji su nam potrebni za pripreme za ovako veliko takmičenje – istakla je Ognjenović na prijemu kod predsednika Aleksandra Vučića.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
–>KLIKNI OVDE–

Htela bih da se zahvalim i ministru sporta Zoranu Gajiću, naravno i našim savezima, koji su nam zaista bili tu kada je to najpotrebnije, dodala je ona.

 – Mislim da su svi detalji bili ove godine na najvišem mogućem nivou i da su se svi sportisti, nadam se čitav olimpijski tim, pripremili najbolje moguće. Verujem da ćemo na tom putu imati bezrezervnu podršku, kao što je to bio slučaj svih prethodnih godina – poručila je Ognjenović.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
–>KLIKNI OVDE–

Olimpijske igre su na programu od 26. jula do 11. avgusta.

BONUS VIDEO: PLAVŠIĆ NAKON PORAZA OD AMERIKE: Kako je čuvati Lebrona i ko ga je najviše impresionirao od Amera

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv „Novak, pariske priče„. Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Preporučujemo

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Originalni tekst