Danas je pun Mesec u Jarcu, koji snažno menja sudbinu svih znakova, a posebno Jarčeva, Ovnova, Rakova i Vaga. Pun Mesec u Jarcu na poslednjem stepenu ovog znaka napraviće konjukciju sa Plutonom iz Vodolije, tako da će doneti duboko emotivno preispitivanje, ali i isplivavanje svega onoga što smo davno zakopali unutar sebe. Mars se nalazi u Blizancima, a Venera u Lavu, tako da je flert pojačan u letnjem periodu.

OVAN

Posao – Mars je ušao u Blizance, pa će komunikacija u narednom periodu biti ključna. Bavićete se papirologijom, a pregovori će biti na prvom mestu. Možete lako da se odlučite na kupovinu novog automobila. Ovo je period kraćih putovanja i prijaće vam svaki vid pregovora o poslu.

Ljubav – Sunce i Venera u Lavu donose vam nova poznanstva i više zabave. Bićete komunikativni, ali skloni novim poznanstvima. Aktivni ste na svim mrežama, a nećete propuštati nijedan javni događaj. Prijaće vam Lavovi.

Zdravlje – Bolje.

BIK

Posao – Oslobođenje od Marsa u vašem znaku ćete doživeti kao veliko olakšanje. Mars u Blizancima donosi vam nove šanse za zaradu i to na osnovu marketinga ili komunikacije. Naglašeno četvrto polje treba da iskoristite za privatni biznis ili profiitiranje od nekretnina.

LjubavVenera u Lavu simbolizuje svojevrsni ponos i u ovom periodu imate velika očekivanja od bilo kakvog partnerstva. Međutim, zbog Marsa u Blizancima sretaćete osobe koje jedno pričaju, a drugo rade.

Zdravlje – Poboljšanje.

Foto: Shutterstock

 

BLIZANCI

Posao – Mars u vašem znaku daje vam novu pokretačku energiju, pa ćete raditi najmanje dva posla. U fazi ste kada želite da pokažete svoju dominaciju, ali i sposobnosti na radnom mestu. Pred vama je nedelja sa povoljnim vestima i kraćim putovanjima. Mogućnost potpisivanja novog ugovora.

Ljubav – Mars i Jupiter u vašem znaku pojačavaju flert preko poruka. Pokušavaćete da šarmirate ljude rečima i to vam ići od ruke. Vi ste jedan od najšarmantnijih znakova u Zodijaku, tako da ste rado viđeni u svakom društvu.

Zdravlje – Dobro.

RAK

PosaoSezona Lava donosi vam mogućnost dodatne zarade. Zbog Marsa i Jupitera u Blizancima u dvanaestom polju lako možete da saznate za nezakonske radnje koje se dešavaju u firmi. Takođe ćete shvatiti da pojedini saradnici nisu iskreni prema vama jer traže lakši put za ostvarivanje svojih ciljeva.

Ljubav – Retrogradni Saturn snažno deluje, pa ukazuje na karmične dugove i odnose koji nisu završeni. Zbog toga ćete sve češće razmišljati o staroj ljubavi. Period je težak ako želite da ostvarite novu romansu, jer vas Saturn gura ka prošlosti.

Zdravlje – Dobro.

Foto: Shutterstock

 

LAV

Posao – Sezona vašeg znaka daje vam brojne mogućnosti, tako da ste poletni, šarmantni i puni energije. Vrata će vam se sama otvarati, tako da možete da očekujete pomak na svim životnim poljima. Sunce vam daje priliku bolje da se organizujete na poslu, ali i pokažete svoje veštine.

Ljubav – Venera u vašem znaku donosi vam brojne mogućnosti za romansu. Vi ste najpoželjniji znak u Zodijaku i svi primećuju koliko ste se prolepšali. Očekuju vas pozivi za koncerte, žurke i provode. Iskoristite blagodeti Venere iz Lava da zablistate.

Zdravlje – Odlično.

DEVICA

Posao – Merkur ulazi u vaš znak i dobar period za pregovore i papirologiju treba da koristite do 5. avgusta jer će tog datuma ova planeta krenuti svojim retrogradnim hodom. Naglašeno dvanaesto polje povremeno vam stvara osećaj nesigurnosti ali ćete praviti dobre procene i biti odlični u pregovorima.

Ljubav – Venera je u Lavu, a to može da vam donese tajnu aferu ili susret na mestu zatvorenog tipa. Privlače vas osobe koje su tajanstvene ili kriju neku tajnu. Čuvajte se osoba koje nisu slobodne, jer vam je privlačno sve što je „zabranjeno“.

Zdravlje – Nesanica.

Foto: Shutterstock

 

VAGA

Posao – Venera u Lavu donosi vam pozitivno raspoloženje i odlične kontakte koji će vas pogurati u poslu. Imaćete susrete koji mogu da vam promene život, a uz prave ljude možete i da ostvarite svoje snove. U narednom periodu ćete biti popularni i zbog toga veoma uticajni na radnom mestu.

Ljubav – Mars u Blizancima idealan je za planiranje putovanja. Slobodne Vage imaće nove kontakte koji mogu da im omoguće romansu. Ukoliko putujete na odmor, znajte da vas tamo očekuje novo poznanstvo sa nekim ko je mladolik i komunikativan.

Zdravlje – Dobro.

ŠKORPIJA

Posao – Sezona Lava vam ne prija, pa se boriti za svoju poziciju na radnom mestu. Imaćete uticaj da neko želi da poljulja vašu poziciju na poslu. U narednim danima će vam trebati puno strpljenja jer ćete biti u situacijama u kojima morate da balansirate između želja i mogućnosti.

Ljubav – Venera u Lavu daje vam susret preko posla. To je neko ko je na višoj poziciji u karijeri od vas, pa će vam biti privlačan. Ipak, mešanje poslovnog i privatnog života može da vam stvori probleme.

Zdravlje – Slabije.

Foto: Pixabay

 

STRELAC

Posao – Naglašeno deveto polje ukazuje da vam je potrebna promena, pa čak i mesta življenja. Nastojite da spojite lepo i korisno, kako biste što više bili van kuće, a završili posao do kraja. Moguća je ponuda za rad u inostranstvu ili drugom gradu.

LjubavMerkur u Lavu donosi vam javljanje iz inostranstva. Privlače vas stranci ili osobe koje su odrasle u inostranstvu. Veoma ste privlačni za osobe suprotnog pola, tako da će biti puno flerta i poruka u narednim danima.

Zdravlje – Osetljivo.

JARAC

PosaoPun Mesec u vašem znaku uslovljava velike promene na svim poljima. Zbog toga ste spremniji za radikalne odluke koje mogu da donesu promene u karijeri. Mnogo toga vam se skupilo, tako da je vreme da okrenete novi list. U narednih dve nedelje ćete povući poteze koji mogu da se odraze na vašu budućnost. Najveći problem na poslu će biti loša komunikacija.

LjubavRetrogadan Saturn radi svoje, pa ste okrenuti prošlosti. Imate potrebu da obnavljate stare kontakte. Nije dobar period godine da se vraćate staroj ljubavi, koliko god da vam se to čini kao dobra ideja.

Zdravlje – Slabije.

Foto: Shutterstock

 

VODOLIJA

Posao – Mars u Blizancima donosi vam povratak energije i samopouzdanja, ali i priliku da se istaknete na radnom mestu. Sezona Lava donosi vam popularnost na poslu, ali i priliku da promovišete brend firme u kojoj radite. Imaćete kontakte sa osobama koje su poznate javnosti.

Ljubav – Kriza u odnosu je prošla, ali je pitanje šta je ostalo. Zbog toga krećete novi početak, a imaćete više prilike za nova poznanstva. Obavezno se pokrenite i izađite na mesta javnog tipa jer vas očekuju nova poznanstva.

Zdravlje – Bolje.

RIBE

Posao – Naglašeno šesto polje ukazuje da puno radite ali i da možete da radite dva projekta odjednom. Ovo je idealan period godine da dobijete honorarni posao ili radite nešto što volite. Posla će biti preko glave, samo treba mudro da izaberete.

Ljubav – Venera u Lavu daje vam flert preko posla. Ipak, zbog retrogradnog Neptuna niste sasvim svoji, pa često razmišljate o prošlosti. Možda je vreme da poravnate račune sa osobama koje su vas nekada povredile. Mars u Blizancima može da donese komplikacije sa stanom ali i priliku za preseljenje.

Zdravlje – Slabije.

Novac stiže za 4 horoskopska znaka! Evo ko će dobiti pare do 27. jula, a jedan znak treba da igra igre na sreću

sledeća vest

Originalni tekst