Kosovo Onlinedanas 23:50

Portal Printskrin KTV/Jutjub

Kosovska policija uhapsila je osobu iz Srbice za koju se sumnja da je pomagala Fatonu Hajriziju u bekstvu iz zatvora, piše Kosovo Online pozivajući se na portal Reporteri.

Policija je saopštila da je danas obavila razgovor sa osumnjičenim i da mu je određeno zadržavanje do 48 sati, navodi se u tekstu koji prenosi Kosovo Online.

„Kosovska policija, Uprava za istraživanje organizovanog kriminala i teških zločina izvršila je uviđaj u vezi sa bekstvom koje se dogodilo pre nekoliko dana u Kazneno-popravnom centru u Smrekonici. Nakon sprovedenih istražnih radnji, na razgovor je pozvan muškarac koji se sumnjiči da je pomagao osumnjičenom nakon bekstva“, saopšteno je iz policije navodi ovaj portal.

Dodaje se da je za sve istražne radnje konsultovan nadležni tužilac, čijom odlukom je osumnjičenom određeno zadržavanje do 48 sati

Pripadnici MUP Srbije likvidirali su juče Fatona Hajrizija u okolini Loznice nakon što je ubio jednog, a ranio drugog policajca granične policije.

Policajac Nikola Krsmanović, kojeg je u sredu uveče u Lipničkom Šoru Haziri ubio sahranjen je danas na groblju u Jarebicama.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Povezane vesti

Najnovije

Društvo

Originalni tekst