SCENA kakva se retko viđa na sportskim bojilištima zbunila je celu planetu.

ШТА УЧИНИ ЧОВЕЧЕ!? Британац хтео да понизи противнике, па остао без финала Европског првенства

FOTO: Printskrin/Iks/@soycorredor_es

Neverovatne scene dolaze sa Evropskog prvenstva u atletici za mlade koje se održava u Slovačkoj. Jedan od onih od kojih se mnogo očekivalo je i Britanac Džejk Odi Džordan, koji je u polufinalnoj trci na 200 metara doživeo sramotan „sam pao, sam se ubio“ momenat. 

Britanac je bio apsolutni favorit u svojoj kvalifikacionoj grupi, što je i pokazao u prvih 150 metara trke tokom kojih je konkurenciju već uveliko ostavio u prašini.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
–>KLIKNI OVDE–

Nadobudnim stavom, misleći da je pobedu već ostvario, Odi Džordan je usporio poslednjih 50 metara i krenuo da se osvrće preko ramena kako bi pogledao svoje suparnike koji su ga silovitom brzinom stizali pa i pretekli.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
–>KLIKNI OVDE–

Nova nada britanskog sprinta ne samo da je ostao bez pobede, već i bez plasmana u finale, jer nije uspeo da ostvari jedan od tri najbolja rezultata, te je kroz cilj prošao kao četvrti.

Britanski komentatori ostali su zatečeni nonšalantnošću njihovog sprintera, a dešavanja sa staze opisali su kao – apsolutnu katastrofu.

BONUS VIDEO: Geri Lineker: Džud Belingem je pravi vođa, napravio je sjajan potez

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv „Novak, pariske priče„. Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Preporučujemo

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Originalni tekst