ŠAMPION želi savršenu premijeru protiv novalije u eliti visokih ambicija. Crvena zvezdu otvara sezonu u Superligi Srbije večeras (20.00) na svom terenu protiv Jedinstva iz Uba.

ШАМПИОН ЖЕЛИ ДОБРУ ПРЕМИЈЕРУ: Црвена звезда против Јединства из Уба на старту Суперлиге

FOTO: FK Crvena zvezda

– Čestitam im na ulasku u elitu. Velika je to stvar i zasluge svakako idu ljudima koji vode klub. Siguran sam da imaju potencijal za ovo takmičenje i želim im da ostanu u prvenstvu. Imaju veliki broj mladih i zanimljivih igrača. Mnogi od njih su već igrali u inostranstvu, neki samo u Srbiji, ali svakako su dobro poznata imena – Sise, Fereira, Denić, Dubljanić, Stojanović. Najveći adut kolektiv, uz trenera koji je dugo bio u Italiji i koji je pravi taktičar. Biće zanimljiva i atraktivna utakmica – najavljuje Milojević.

Prilika da pred svojim najvatrenijim pristalicama crveno-beli uraganskim fudbalom započnu pohod ka osmoj uzastopnoj kruni u domaćem nadmetanju. Sigurno da će i strateg Vladan Milojević dati priliku nekima od novopridošlica u letnjem prelaznom roku, poput Dalsija, povratnika Luke Ilića, defanzica Nemanje Stojića i Korejca Jung Vu Seola, ali i mladog Lazara Jovanovića, a nije želeo da oktriva karte u vezi napadača Bruna Duartea.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
–>KLIKNI OVDE–

– Ne znam da li će Duarte debitovati sutra. Trenira sa nama, nedavno se priključio, biće u protokolu, ali da li će zaigrati – videćemo. Što se bonusa tiče, imamo veliki broj mladih igrača, a sve zavisi od taktike i protivnika ko će od njih da se nađe na terenu. Ne mora da znači da ćemo sutra imati samo dva bonusa na terenu. Ne znam da li će neko sutra da propusti premijeru, ali treba uzeti u obzir da smo odradili specifične pripreme. U Rusiji priključio kada smo već uigravali ekipu. Propustili su bazični deo. Svakako imamo veliki fond igrača – ističe Milojević.

Debitant Jedinstvo sa Uba čiji je prvi čovek bišvi reprezentativac Srbije Nemanja Matić, pokušaće da se predstavi u što boljem svetlu u eliti. Međutim, napram sebe imaće vraški težak zadatak. Poslednji put kada je Zvezda omanula na premijerama bilo je 2021, protiv Vojvodine (0:0).

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
–>KLIKNI OVDE–

Poslednjih godina, Crvena zvezda nije ostavljala ni promil nade, te nije imala milosti prema rivalima u uvodnim duelima. Prošle sezone „petarda“ popila Vojvodina, godinu ranije Radnički iz Niša „poker“ (4:0). Pre toga 2020, Novi Pazar je savladan (3:0), a 2019. i 2018. Javor (2:0) i Dinamo iz Vranja (3:0).

– Pozivam navijače da dođu u što većem broju i da obore rekord iz 2014. godine kada je na premijeri sezone bilo 22 hiljade ljudi. Ko god može da dođe da nas podrži, nadam se da će to i učiniti, a mi se svakako naše publike jesmo uželeli – zaključio je Milojević.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv „Novak, pariske priče„. Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Originalni tekst