JEDINE provere pred Olimpijske igre odbojkaši će imati na turniru u Gdanjsku. „Orlovi“ će sutra (17.00) odmeriti snage sa Japanom, a u nedelju (17.00) sa SAD. Izabranici Igora Kolaković jedino neće da odmere snage sa Poljskom Nikole Grbića,

ПРАВИ ТЕСТ ЗА ПАРИЗ: Одбојкаши сутра и у недељу играју против Јапана и САД на турниру у пољском Гдањску

Foto: Profimedia

Srbi, koji su vizu izvadili u grupnoj fazi Lige nacija, pripremali su se i Beogradu i od 10. do 18. jula u Vranjačkoj Banji.

– Puno smo i naporno radili za Olimpijske igre. Do sada možemo da budemo zadovoljni. Turnir u Poljskoj svakako će nam dobro doći da razbijemo ovu monotoniju treninga i da uđemo u situaciju koja će nas očekivati na Igre. Previše bi bilo da se hvalimo i da govorimo u kakvoj smo formi. Mogu sam da kažem da momci predano treniraju – ističe za društvene mreže OSS selektor Igor Kolaković.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
–>KLIKNI OVDE–

Kormilar Srbije smatra i da je dobro što će odmeriti snage sa selekcijama koje su nadigrale u ovogodišnjoj Ligi nacija. A i ne pomišlja da krije karte:

– Najvažnije su utakmice, a kada igrate pred punim tribinama nemate šta da skrivate. Igramo protiv protivnika koji nam apsolutno ne leže i dobro je da igramo protiv njih, jer ako napravimo neke dobre situacije sigurno je da će nam biti lakše u grupi.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
–>KLIKNI OVDE–

Za Srbiju će u Gdanjsku igrati: Vuk Todorović, Nikola Jovović (tehničari), Aleksandar Atanasijević, Dražen Luburić (korektori), Milorad Kapur, Vukašin Ristić (libero), Marko Podraščanin, Petar Krsmanović, Aleksandar Nedeljković, Nemanja Mašulović (blokeri), Uroš Kovačević, Marko Ivović, Miran Kujundžić, Pavle Perić (primači).

Srbi se u Beograd vraćaju 22. jula,a dva dana kasnije putuju u Pariz. Na olimpijskom turniru u grupi A odmeriće snage sa Francuskom, Slovenijom i Kanadom.

Raspored

Subota – 20.7.

Srbija – Japan (17.00)

Poljska – SAD (19.30)

Nedelja – 21.7.

Srbija – SAD (17.00)

Poljska – Japan (19.30).

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv „Novak, pariske priče„. Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Originalni tekst