Stanića su razbesnele Nenadove reči, pa mu se obratio i upozorio ga da se pripremi jer će ga poslati iza rešetaka.

Uroš Stanić najavio je tužbu protiv repera Nenada Aleksića, bivšeg cimera iz rijalitija. Nakon što mu je Ša uputio oštre reči, Stanić je odgovorio, te je tako njihov rat nastavljen.

Foto: PrintScreen YouTube/Zadruga offilical

 

– Nisam im ja kriv što su takvi kakvi jesu, psihički nestabilni, što ih ti lekovi voze kako ne treba, neka on tuži koga hoće, može i mamu da tuži što je tako ružan. Ogromna glava, a mozga nigde. Zauvek će ostati moj aparat za reciklažu – rekao je Ša.

Uroš se nakon ovih Nenadovih reči oglasio na svom Instagramu i odgovorio.

Foto: Printscreen/Instagram/urosstanicus

 

– Strašno!! Sram i stid da te bude da mi opet pominješ mamu i da ženu na ovakav način ponižavas i omalovažaš samo zato što je imala život kakav je imala (težak život) i što koristi psihijatrijske lekove. Ja neću udarati nisko kao ti, i pominjati tvoje članove porodice.. Ja sam za tebe Ajnštajn, a po tvojim postupcima vidimo koliki ti mozak imaš.

Foto: Tanja Andric

 

Stanića su reperove reči veoma pogodile, a naročito ga je zabolelo pominjanje njegove majke,

– Majku sigurno neću tužiti, već je odvesti negde da se odmori i zahvaliću joj se što me je rodila ovakvog prelepog i pametnog. I na kraju opet se ponosiš svojim nasiljem koji si vršio nada mnom, i pominjes flaše koje si mi gurao do grkljana. Koje si ti zlo koje hoda, kome je mesto u zatvoru a ja cu te tamo strpati. Pripremi se, moj tim advokata radi – zapretio je Uroš.

Ša će poludeti, Vanja podržala Uroša Stanića! Nenadova bivša supruga objavila stori, evo šta misli o njegovom učešću u rijalitiju!

sledeća vest

Originalni tekst