Iako su nakon godina zajedničkog rada i druženja prijateljstvo krunili kumstvom, Jovana Joksimović i Srđan Predojević su poslije 15 godina prekinuli suradnju i nastavili odvojenim putevima.

Nakon što je TV Prva prekinula suradnju s popularnim voditeljskim parom, podignula se velika prašina. Jovana se menadžmentu spomenutog medija obratila priopćenjem u kojem je iznijela viđenje cijele situacije i najavila tužbu protiv njih.

S druge strane, voditelj nije skrivao koliko je teško doživio gubitak posla.

‘Nalazim se u neugodnoj situaciji. U novinama čitam da se svi tuku oko mene da radim na njihovim televizijama, a meni nitko broj da okrene. Ne daj bože da se bilo kome dogodi da u 49. godini ostane bez posla. To je katastrofa. Ne znamo zašto su nas otpustili kada smo imali najgledaniju emisiju na Prvoj. Grafikon pokazuje da smo mi stup te televizije. Brojke pokazuju da smo najbolji, ne kažemo to mi’, izjavio je on za Informer.rs

Potom se pisalo da je poznati voditelj navodno dobio ponudu od televizije K1 da zajedno s Jovanom Joksimović vodi jutarnji program. Međutim, kako nije bio zadovoljan ponuđenim uvjetima, Predojević je odbio ponudu, prenijela je Nova.rs

Prema pisanju medija, Jovana Joksimović nije ispoštovala dogovor koji je prethodno napravila sa svojim dugogodišnjim kolegom i kumom. Njih dvoje su se nakon otkaza na Prvoj TV dogovorili da angažiraju odvjetnika kako bi predali zajedničku tužbu protiv ove televizije.

No, voditeljica je navodno odustala od tužbe, jer je uspjela dobiti otpremninu od Prve, dok Predojeviću nije isplaćena nadoknada za dugogodišnji rad i to je bio trenutak kada je došlo do konflikta među dugogodišnjim suradnicima i kumovima.

Gostujući u emisiji kod Goce Tržan supruga Željka Joksimović je spomenula kuma:

‘Srđan i ja smo tijekom 20 godina bili tim koji je donosio fantastične rezultate. I žao mi je što danas ne radimo zajedno jer mislim da bismo zajedno imali još puno toga napraviti televizijskom nebu’.

(Express / Scena.story)

Originalni tekst