Samsung proizvodi dizajnirani su s izuzetnom pažnjom i naglaskom na praktičnost tokom celog životnog veka proizvoda, osiguravajući dosledni kvalitet i pouzdanost. Vrhunska korisnička podrška prati svaku kupovinu, pružajući stručnu pomoć i održavanje kako bi Samsung uređaji besprekorno radili tokom čitavog životnog veka. Upravo ta obaveza znači da Samsung osigurava da saveti o održavanju i popravkama budu uvek dostupni.

Kada imate problem s uređajem, Samsung Customer Service ambassador* pružiće vam i više od uobičajenih usluga. Kada se pojavi problem, tehničari ne samo da će ga rešiti, već će takođe osigurati da radni prostor ostane potpuno čist. Ne morate da brinete da ćete morati odvojiti vreme za čišćenje nakon što tehničari odu iz vase kuće, jer će svoj radni prostor temeljno očistiti novim Bespoke Jet usisavačem.

Servisni tehničari objasniće vam i nove funkcije ovih bežičnih usisivača, kako biste mogli bezbrižno da uživate u svom vremenu. Ovaj pristup ne samo da osigurava da vaš dom ostane čist tokom poseta servisera, već vam pruža demonstraciju izuzetnih mogućnosti usisavača iz prve ruke.

Zato, ako Samsung tehničar poseti vaš dom, imaćete priliku da isprobate Bespoke Jet na licu mesta i da odmah vidite kako radi i koliko dobro čisti vaš dom.

Čim isprobate Bespoke Jet zaljubićete se u njega. Čak ćete dobiti i vaučer za kupovinu Bespoke Jet uređaja po promotivnoj ceni, ako ste zadovoljni njegovim performansama moći ćete sami da iskusite razliku koju čini i  da iskoristite odličnu ponudu.

Kada odaberete Bespoke Jet, ne kupujete samo usisavač; ulažete u život pun podrške i zadovoljstva. Bespoke Jet je snažan ali lagan usisavač koji čišćenje čini jednostavnijim i učinkovitijim. Njegov napredni sustav filtriranja i snažna usisna snaga učinkovito hvataju prašinu i alergene, što rezultira čišćim i zdravijim domom.

*Napomena: Dostupnost CS Ambassador usluge zavisi od broja opremljenih Samsung tehničara, u trenutku odlaska u dom korisnika.

Post Views: 26

Originalni tekst