Fudbalski klub Vojvodina novu sezonu počinje sa još jednim prestižnim imenom u svojim redovima. Reč je o kompaniji MaxBet koja je u naredne dve godine Zlatni sponzor FK Vojvodina.

„Nastavljamo sa ulaganjima u domaći sport i kroz ovo sponzorstvo želimo da damo podršku klubu koji postoji već 110 godina. Posvećeni smo tome da ulažemo i podržimo ciljeve u mestima gde živimo, radimo i igramo se odgovorno. MaxBet posluje u Novom Sadu još od 2008. kada je prvo sedište naše kompanije otvoreno upravo u ovom gradu, gde i danas uspešno poslujemo i kontinuirano ulažemo u razvoj sporta u vojvođanskoj prestonici. Radujemo se saradnji sa FK Vojvodina i novim zajedničkim uspesima“ – izjavio je Savo Bakmaz, CEO MaxBet.

U FK Vojvodina takođe ne kriju zadovoljstvo zbog Zlatnog sponzorstva od strane MaxBeta.

„Čast nam je i zadovoljstvo što je FK Vojvodina probudila interesovanje jedne ozbiljne, svetske kompanije kao što je MaxBet. Tokom letnjeg prelaznog roka doveli smo nekoliko novih igrača, a naredne godine nas očekuje rekonstrukcija stadiona „Karađorđe“. Ove aktivnosti i promene dokaz su naših ambicija da poboljšamo svoj učinak na domaćem i međunarodnom nivou. A sada, zajedno sa MaxBetom, krupnim koracima idemo ka novim uspesima i što boljim rezultatima i verujemo da će naredna sezona biti za pamćenje“ – izjavio je Dragoljub Zbiljić, predsednik UO FK Vojvodina.

Već u prvom kolu domaćeg prvenstva, u nedelju od 19:30h kada „stara dama“ gostuje ekipi Tekstilca u Bačkoj Palanci, dres FK Vojvodina krasiće logo kompanije „MaxBet“.

Post Views: 13

Originalni tekst