Nikol Kidman imala je svoj trenutak, kada je sa podignutim rukama u vis na praznom parkingu izašla iz advokatske kancelarije nakon što je potpisala dokumente za razvod od Toma Kruza. Ta slika ostaće večna u popularnoj kulturi kao simbol pobede jedne žene koja je konačno presekla i momenat njenog potpunog oslobođenja.

Osvetnička, crna haljina princeze Dajane, nakon što je sadašnji kralj Čarls na televiziji čitavoj javnosti priznao da je imao aferu sa Kamilom, ostaje glavni eksponat u muzeju ženskih trijumfa.

Javni razvodi su uvek pod konstantnim oko javnosti i medija. Vrlo je surovo tako bolnu stvar preživljavati kroz objektive ili novinske natpise. Međutim, često se desi nešto poput slučaja Nikol Kidman ili princeze Dajane. Često žene koje prolaze kroz javne razvode postanu deo popularne kulture, totem slobode i heroina svih žena.

Ove nedelje, nakon šest meseci od razvoda Natali Portman, dobili smo još jednu sličicu u albumu ženske popularne kulture.

Rijana feat. Natali Portman

Na ovogodišnjoj nedelji mode u Parizu, pored mnogih zvanica, na listi su se našle glumica Natali Portman i pevačica Rijana. Njihov kratak susret u okviru jednog od najvećih godišnjih modnih dešavanja vrlo brzo je postao „viralan“. Našao se širom društvenih mreža.

Prilikom susreta su se pozdravile i razmenile koju reč. Uz to da je ona jedan od najvećih fanova Natali Portman, Rijana je kratko dodala, ono što je svakoj ženi potrebno da čuje, ne samo kad prolazi kroz teške periode i razvod, da je Natali jedna od – hottest bitches in Hollywood. 

Gostujući u emisiji The Tonight Show with Jimmy Fallon, Natali je otkrila da su reči koje joj je pevačica uputila bile ključne i formativne za taj trenutak, jer je upravo tada prolazila kroz razvod braka.

“To je bilo neverovatno iskustvo za mene. Mislim da svaka žena koja prolazi kroz razvod zaslužuje da čuje od Rijane da je bad bitch. To je bilo upravo ono što mi je trebalo da čujem tada“, rekla je glumica u emisiji.

Post Views: 29

Originalni tekst