SUŽAVA SE KRUG OKO UBICE POLICAJCA IZ LOZNICE: Potraga proširena i u Banjaluci, Bijeljini i Zvorniku

09:46 SUŽAVA SE KRUG OKO UBICE POLICAJCA IZ LOZNICE: Potraga proširena i u Banjaluci, Bijeljini i Zvorniku

U LOZNICI je opsadno stanje nakon što je noćas ubijen policajac Nikola Krsmanović (34), a ranjen njegov kolega Vjekoslav Ilić (50).

RAT U UKRAJINI:  Rusi prete presecanjem “žile kucavice” VSU u Donbasu;  Ukrajinci beže iz Krasnogorovke (MAPA/VIDEO/FOTO)

07:50 RAT U UKRAJINI: Rusi prete presecanjem “žile kucavice” VSU u Donbasu; Ukrajinci beže iz Krasnogorovke (MAPA/VIDEO/FOTO)

RAT u Ukrajini – 876. dan. Ukrajinske snage ciljale dronovima Belgorodsku, Voronješku i Kursku oblast u Rusiji. Dve strane razmenile zarobljenike. Holandski ministar odbrane najavljuje skoro slanje lovaca F-16 u Ukrajinu. Šef ruske diplomatije Sergej Lavrov ponavlja da će se sukob okončati kada Zapad prestane da „napumpava“ Kijev oružjem.

A DVA DANA POSLE TRAGEDIJE... Neverovatan spisak! Međunarodni olimpijski komitet objavio ko od Rusa može na Igre Pariz 2024

18:59 A DVA DANA POSLE TRAGEDIJE… Neverovatan spisak! Međunarodni olimpijski komitet objavio ko od Rusa može na Igre „Pariz 2024“

RAT u Ukrajini i dalje privlači ogromnu pažnju širom planete, a najnovije vesti vezane za taj sukob, koji Rusija naziva „specijalna vojna operacija“, dolaze iz sfere sporta. Naime, postalo je poznato ko tačno od ruskih sportista može na Olimpijske igre „Pariz 2024“, a taj spisak je prilično kratak – jer su o njemu odlučivali ne samo sportski, već i politički parametri.

UHAPŠENA ŽENA KOJA JE POMAGALA UBICI POLICAJCA: Evo koja je njena uloga bila - pala u Mladenovcu

15:24 UHAPŠENA ŽENA KOJA JE POMAGALA UBICI POLICAJCA: Evo koja je njena uloga bila – pala u Mladenovcu

KAKO „Novosti“ saznaju, kao pomagač u ubistvu policajca u Loznici uhapšena je I. R. iz Mladenovca, koja je pomagala suprugu Z. R. (39), koji se sumnjiči da je organizovao transport ubice od Preševa ka Loznici. Takođe, ranije je uhapšen i Z. R.

Najnovije vesti

Originalni tekst