Bubamara ne voli javno da eksponira svog naslednika, ali je sada napravila izuzetak.

Pevačica Dara Bubamara je u braku sa biznismenom, Milanom Kesićem, dobila sina Kostu, na kog je pevačica izuzetno ponosna. 

Foto: Dejan Milićević

 

Petnaestogodišnji Kosta je odličan učenik, govori čak tri strana jezika – engleski, francuski i španaki, a najveća želja mu je da postane slavni fudbaler, u čemu ga pevačica podržava. 

Dara retko eksponira u javnosti svog sina, ali je sada napravila izuzetak. Naime, ona je na svom Instagram profilu objavila sliku sa naslednikom iz lifta. 

Foto: Instagram printscreen/darabubamara_official

 

Majka je ponosno grlila Kostu, a ono što je primetno jeste to da je on postao pravi momak. Od sitnog dečaka, mladi Kesić je izrastao u krupnog mladića, koji je već sada mnogo viši od Dare Bubamare.

– Moj sin – napisala je ona u opisu fotografije. 

Između dve vatre! Maja pokušava da nađe opravdanje za sukob Takija i Stanislava, ovo zamera porodici Krofak

sledeća vest

Hronika

Ispovest supruge policajca ranjenog kod Loznice: Smešio se, dao im dokumenta, a onda zapucao U Budvi brutalno pretučen tinejdžer iz Srbije! Nasilnik ga tukao drškom pištolja, zadobio užasne povrede Masovna tuča navijača na Konjarniku, sevale pesnice, a i palice! Automobilom se zaleteo u ljude, isplivao snimak (VIDEO) U policajca ispalio pet hitaca, poslednjim metkom ga overio u glavu!  Krvnik OVK još u bekstvu, sumnja se da je pobegao u Republiku Srpsku!

Hronika

U policajca ispalio pet hitaca, poslednjim metkom ga overio u glavu! Krvnik OVK još u bekstvu, sumnja se da je pobegao u Republiku Srpsku!

Vjekoslava Ilića poznajem, on je sjajan čovek i moj dobar drug. Ja sam sinoć bio na pumpi kada sam čuo pucnjeve, nekih dobrih desetak pucnjeva, mislio sam da su petarde, kaže drug Vjekoslava ilića, koga je, kako se sumnja, Albanac Faton Hajrizi teško ranio, a ubio njegovog kolegu Nikolu Krsmanovića (34) kod Loznice.

JOŠ Hronika VESTI

Originalni tekst