Pesma „Ko to meni“ za manje od 24 sata postala je viralna na svim društvenim mrežama, a pripadnice lepšeg pola su oduševljene tekstom.

Nakon pet meseci od balade „Bezimena“, Ana Kokić je odlučila da razdrma sve fanove i obraduje ih numerom „Ko to meni“ koju su napisali Dejan Kostić i Dragan Brajović Braja.

Foto: Ilija Isaković

 

Ovaj pravi letnji hit je za manje od 24 sata postao viralan na svim društvenim mrežama, a devojke su poludele za tekstom pesme koja govori o tome kako bivši momak više ne treba da se trudi, jer ga je devojka prebolela.

Kokićeva u spotu za novu numeru izgleda nikad bolje, a po rečima njenih fanova, konačno se vratila ona stara Ana! Ona je otkrila da je srećna jer se njenoj publici dopada nova pesma, ali da iznenađenjima nije kraj.

Foto: Ilija Isaković

 

– Zaljubila sam se u ovu pesmu kada sam dobila demo verziju i stalno sam je puštala svojim prijateljima koji su mi rekli da je obavezno snimim. Drago mi je da se dopada i mojoj publici jer su reakcije nakon jednog dana zaista sjajne. Uskoro će izaći još jedna numera koja mi je posebno draga, a nadam se da će izazvati podjednako dobre reakcije kao i „Ko to meni“ – rekla je Ana.

sledeća vest

Originalni tekst