Muzička zvezda sadržajem svojih objava na društvenim mrežama ne prestaje da iznenađuje.

Ana Nikolić poslednjih meseci izbegava pojavljivanje u javnosti, ali zato redovno objavljuje na svom Instagram nalogu. Sadržajem svojih objava iznenađuje i šokira svoje obožavaoce. Nikolićeva je nedavno objavila nove pesme, a upravo uz jednu od novih numera snimila je video kojim je ponovo izazvala lavinu reakcija.

Foto: Printscreen/Instagram/ananikolicofficial

 

Dok u pozadini odzvanjaju stihovi „Hvala, doviđenja“ Ana hoda u raskopčanoj haljini sa leopard printom, ispod koje se vidi donji veš, sa maramom istog dezena na glavi.

Na licu je imala sunčane naočare, na nogama sandale, a nakon što je prošetala kao na pisti odjednom je uradila nešto što niko nije očekivao.

Foto: Printscreen/Instagram/ananikolicofficial

 

Legla je na ulicu i u prvi plan istakla svoje vitke noge. Dok je jedne ovaj postupak oduševio toliko da su je prozvali „Šefica Instagrama“ koja nameće nove stilove, drugi smatraju da je ovoga puta otišla predaleko i da se „blamira“, a bilo je i onih koji su izrazili zabrinutost. „Ima li ova žena bliskih ljudi oko sebe da joj pomognu?“, glasio je jedan od komentara.

Ana Nikolić prvi put pokazala oca! Pevačica podelila staru porodičnu fotografiju, pa se emotivnim stihovima obratla majci (FOTO)

sledeća vest

Originalni tekst