Čuveni američki teniser Endi Rodik komentarisao je finale Vimbldona i rekao da Novaku Đokoviću nije problem sama operacija kolena, već je ukazao na drugi problem.

НИЈЕ ПРОБЛЕМ КОЛЕНО: Чувени тенисер открио зашто је Ђоковић изгубио у финалу Вимблдона

FOTO: Tanjug/AP

Rodik je rekao da je Đokovićevo koleno zdravo do neke mere.

 – Postoji razlika kada je koleno u potpunosti zdravo. Rekao bih da je njegovo bilo zdravo do određene mere, jer je imao operaciju pet nedelja pre toga. Spominjao sam to i pred početak turnira, jer ima razlike između toga kada je koleno zdravo i kada treba da podižeš formu za start turnira – rekao je Rodik u svom podkastu.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
–>KLIKNI OVDE–

Dodao je američki teniser da je najveći problem kod Đokovića to što nije stigao da uhvati pravu formu za ovako zahtevan turnir.

 – Nije toliko bitno koliko si sjajan u svom poslu u tim situacijama. Možeš da budeš najbolji gitarista na planeti, ali ako pet nedelja ne sviraš tu gitaru, onda nećeš da budeš sjajan kao kada si usred serije koncerata. Potreban je pravi tajming, ritam, položaj… Zbog svega toga mislim da je Novak bio dovoljno dobar i da ovo najbolje svedoči o njegovoj veličini, igrao je u finalu. Koleno je delovalo dobro, kretao se dobro, ali je delovalo da je sve to zbrzano. Nije imao vremena da se spremi fizički – zaključio je Rodik.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
–>KLIKNI OVDE–

Podsetimo Novak Đoković je poražen od Karlosa Alkaraza u finalu Vimbldona 3:0, a sada se priprema za Olimpijske igre.

BONUS VIDEO: Novak Đoković – Pet tajni zbog kojih je najbolji na svetu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv „Novak, pariske priče„. Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Preporučujemo

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Originalni tekst