Briga o sopstvenom i zdravlju naših najmilijih je među glavnim prioritetima svakog čoveka i preduslov da uživamo u svemu onom što nas raduje. Svesni da u svakom trenutku mogu da nas iznenade
situacije u kojima se ne osećamo najbolje, važno je da u slučaju bolesti imamo dobar oslonac, efikasnu pomoć i negu. Sve to može vam pružiti UNIQA privatno zdravstveno osiguranje koje tokom cele godine omogućava organizaciju i pokriće troškova lečenja u više od 1000 privatnih i državnih ustanova na teritoriji cele Srbije.

Kako bi na najbolji mogući način brinula o klijentima, UNIQA osiguranje kontinuirano radi na inovativnim rešenjima i unapređenju svojih proizvoda. U skladu sa tim, UNIQA je uvela nov, potpuno besplatan servis za sve nove korisnike UNIQA privatnog zdravstvenog osiguranja – Telemedicinu, odnosno online konsultacije sa doktorom.

Ova usluga je realizovana prateći najnovije tehnologije i digitalizaciju stavljajući ih u službu zdravlja. Telemedicina, odnosno online konsultacije sa doktorom predstavljaju dodatni benefit za korisnike UNIQA privatnog zdravstvenog osiguranja, ne opterećuju limit osiguravajućeg pokrića za koje su se klijenti odlučili prilikom zaključenja ugovora i automatski su uključene u odabran paket osiguranja.

Usluga Telemedicine omogućava online konsulatacije sa lekarima iz UNIQA mreže zdravstvenih ustanova, u terminima po izboru klijenta i to putem video poziva, telefona ili chat-a. Online konsultacije sa lekarom pokrivaju širok spektar zdravstvenih tegoba, a tokom konsultacija, pacijenti mogu da dobiju savete, dijagnozu i preporuke za lečenje različitih bolesti.

Samo korišćenje usluge Telemedicine je jednostavno – da bi obavili online konsultacije sa doktorom, korisnici se prijavljuju putem Mavie Telemed platforme unošenjem potrebnih podataka.

Usluga Telemedicine je omogućena u partnerstu sa Mavie Telemed, servisom koji je razvijen uz podršku UNIQA Grupe. Inovativna platforma već dostiže više od 1 milion pacijenata širom Evrope.

Kompanija koja stoji iza Mavie razvija i primenjuje inovativna rešenja koja se bave izazovima u zdravstvenoj zaštiti. Svojim jednostavnim rešenjima Mavie omogućava i osnažuje ljude da se lako aktiviraju u pogledu svog zdravlja i podržava ih na njihovom putu ka boljem zdravlju i blagostanju.

U skladu sa tim, naša nova usluga Telemedicina – online konsultacija sa doktorom je tu da spojem najnovijih tehnologija, digitalizacije i tradicionalne medicine klijentima pruži još bolje iskustvo i pomogne da na najbolji način brinu o svom zdravlju, jer je zdravlje naših klijenata naša zajednička briga.

Post Views: 43

Originalni tekst