Ženska omladinska reprezentacija Srbije je posle poraza od Francuske sa 3:1 na „U19“ UEFA Evropskom prvenstvu „imala u šaci“ moćnu Englesku – vodila je spektakularnim golom Nine Matejić, a onda su se Engleskinje u 90. minutu domogle remija, 1:1, pogotkom iz penala.

САМО ЈЕ МАРАДОНА ОВАКО ШОКИРАО ЕНГЛЕСКУ: Српкиња дала Енглескињама гол за памћење, пенал у 90. спречио сензацију (ВИДЕО)

Screenshot / UEFA

Na završnom turniru u Litvaniji, Matejićeva je u 68. minutu izvela senzacionalni prodor, „začinjen“ piruetom, pre nego što je dovela Srbiju u vođstvo.

Evo kako je izgledao taj spektakularni gol:

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
–>KLIKNI OVDE–

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
–>KLIKNI OVDE–

Međutim, u 90. minutu Enderbi je poravnala rezultat precizno izvedenim jedanaestercem, čime je naša nacionalna selekcija, koju kao selektor predvodi Lidija Stojkanović, došla na rub eliminacije.

Naime, na tabeli grupe A vodi Engleska sa četiri boda, Francuska ima tri, ali iz samo jednog meča, Srbija ima ovaj jedan, a Litvanija nula.

Dve ekipe idu dalje.

U subotu, u poslednjem kolu, sastaju se Engleska – Francuska, dok će tada srpske omladinke igrati protiv Litvanije koja je je sa čak 10:0 izgubila od engleske selekcije.

Bonus video: Ovo su deca skandirala Bugarima na meču Srbija – Bugarska u Leskovcu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv „Novak, pariske priče„. Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Preporučujemo

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Originalni tekst