S ponosom najavljujemo treće izdanje Woman.Comm konferencije pod nazivom „Snaga komunikacije Vol. 3“, koja će se održati 15. i 16. oktobra 2024. godine u Bosanskom kulturnom centru u Sarajevu. Ova prestižna konferencija, koja polako postaje jedan od najvažnijih događaja u svijetu komunikacija u Bosni i Hercegovini i regiji, ponudit će bogat i kvalitetan program sa iznimnim govornicima i panelistima.

Lada Tedeschi Fiorio

Istaknuti govornici i panelisti

Kao i u prethodne dvije godine, Woman.Comm konferencija okupit će stručnjake i profesionalce iz različitih sektora komunikacija, poslovanja i tehnologije sa ciljem promovisanja trendova i inovacija, ali i osnaživanja žena koje čine većinu u svijetu komunikacijske industrije. Neki od istaknutih govornika koje ćete moći čuti na konferenciji su: Lada Tedeschi Fiorio, Ida Prester, Davor Bruketa, Haris Mujanović, Tomislav Cvitanušić, Lea Stanković, Dunja Ivana Ballon, Vanda Kučera, Sašo Dimitrievski i mnogi drugi.

Ida Prester, foto: Vedran Peteh

Teme konferencije

Pod sloganom „Mi smo SNAGA KOMUNIKACIJE”, treća Woman.Comm konferencija će obraditi brojne značajne teme kako bi osvijestila javnost o važnosti i snazi komunikacije u promjenama društva. Prvog dana, fokus će biti na balkanskom komunikacijskom tržištu i budućnosti društveno odgovorne komunikacije i poslovanja, dok će drugi dio biti posvećen podizanju svijesti o ženskim pravima, prevenciji nasilja i rodno zasnovanom nasilju. Drugog dana konferencije, učesnici će slušati o uspješnim strategijama brendiranja države, istraživati komunikaciju vrijednosti države, te raspravljati o budućnosti kreativnosti sa umjetnom inteligencijom, trendovima u digitalnom marketingu i trajnoj vrijednosti komunikacije.

Dunja Ivana Ballon

Woman.Comm Of The Year

Kruna konferencije bit će Gala večera koja će se održati 15. oktobra u Gradskoj Vijećnici. Ovo glamurozno veče prilika je da se promovišu i nagrade žene koje su dale izuzetan doprinos razvoju komunikacijske industrije u Adriatic regiji. Nagrade će biti dodijeljene u više kategorija: Woman.Comm of The Year Marketing star, PR star, Media star, Agency star, Rising star, Employer branding star, Digital marketing star, CSR star, Design/Creative star, Regional ambassador star i Special star. Gala večeru i svečanu dodjelu nagrada obogatit će muzički gosti, Amira Medunjanin i Boško Jović.

Amira Medunjanin

Networking prilike

Učesnici konferencije imat će priliku da se povežu sa liderima industrije, učestvuju u diskusijama i prošire svoje profesionalne mreže. Stoga, rezervišite svoje mjesto na vrijeme!

Early Bird prijave su već počele, a do 31.07.2024. možete kupiti dvije ulaznice po cijeni jedne.

Sve detalje potražite na stranici www.snagakomunikacije.com.

Woman.Comm konferencija u organizaciji Woman.Comm Cluba i agencije Prefix već treću godinu za redom pozicionira Sarajevo i Bosnu i Hercegovinu rame uz rame sa najistaknutijim i najzanimljivijim događajima ovog karaktera, dajući posjetiteljima priliku da slušaju o najvažnijim temama, trendovima, novostima i projektima iz komunikacijske industrije.

U svojim kalendarima rezervirajte 15. i 16. oktobar jer treće izdanje Woman.Comm konferencije donosi bogat i kvalitetan program, iznimne govornike i teme koje će držati pažnju posjetitelja tokom dva dana trajanja konferencije.

Post Views: 25

Originalni tekst