Bikovi su trenutno naglašeno komunikativni, što će im stvoriti nove ljubavne prilike.

Evo šta svaki horoskopski znak može danas da očekuje:

OVAN

LJUBAV: Nećete uspeti da ostvarite harmoniju u ljubavnom odnosu, zbog negativne energije koja će se razviti. POSAO: Promena radnog mesta ili procesa rada. ZDRAVLJE: Povreda.

BIK

LJUBAV: Vaša trenutno vrlo naglašena komunikativnost će vam stvoriti nove prilike. POSAO: Neće vam faliti entuzijazma i energije, ali mogući su problemi sa kolegama. ZDRAVLJE: Osetljivo.

BLIZANCI

LJUBAV: Ako ste u vezi, disharmonija, a ako ste sami, ne očekujte ništa naročito danas. POSAO: Problem u partnerskom poslu, blokada i moguć raskid partnerstva. ZDRAVLJE: Slabo.

Foto: Shuterstock

 

RAK

LJUBAV: Može se desiti da osvojite nekoga ko je vrlo privlačan, bez posebnog truda ili čak namere. POSAO: Moguća blokada i problem sa nadređenima ili institucijama. ZDRAVLJE: Promenljivo.

LAV

LJUBAV: Dan će biti srećan, jer ste najprivlačnija osoba gde god da se pojavite. POSAO: Problem administrativne prirode ili na poslovnom putovanju. ZDRAVLJE: Oprez u saobraćaju.

DEVICA

LJUBAV: Bićete zadovoljni, jer će vaš ljubavni život biti stabilniji ili barem takav da držite stvari pod kontrolom. POSAO: Moguće je da ćete iznenada ući u partnerski posao. ZDRAVLJE: Stabilno.

Foto: Shuterstock

 

VAGA

LJUBAV: U ovom periodu imate dosta prilika za ljubav jer se krećete među ljudima i ostvarujete nove kontakte. POSAO: Uspeh u svemu što ima veze sa javnim nastupom. ZDRAVLJE: Dobro.

ŠKORPIJA

LJUBAV: I dalje moguća romansa sa nekim sa kim imate profesionalni kontakt. POSAO: Krasiće vas kreativnost i inovativnost pri radu. ZDRAVLJE: Solidno.

STRELAC

LJUBAV: Partner bi mogao da ispolji nezrelo ponašanje koje će vas razočarati. POSAO: Imaćete priliku da uđete u partnerski posao ili zajedničko ulaganje. ZDRAVLJE: Grlobolja.

Foto: Shuterstock

 

JARAC

LJUBAV: Nećete verovati da možete osvojiti osobu koju želite i taj nedostatak samopouzdanja će vas blokirati. POSAO: Poslovni život će vam biti nešto stabilniji. ZDRAVLJE: Promenljivo.

VODOLIJA

LJUBAV: Možda ćete se zaljubiti u nekoga koga ćete upoznati preko prijatelja. POSAO: Uspeh i dobit je moguć onima koji se bave trgovinom i transportom. ZDRAVLJE: Stabilno.

RIBE

LJUBAV: Trenutno vam ljubav nije prioritet. POSAO: Izvestan napredak je moguć jer postoji entuzijazam, ali je moguće i neslaganje sa nadređenima. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

Pred nama je moćan astro period! Venera je ušla u Lava  - 2. avgusta nikako ne treba da radite jednu stvar

sledeća vest

Hronika

Sumnja se da je očuh-manijak mučio i svog sina (8): Tužilaštvo ispituje ulogu majke, dečak (5) i dalje u bolnici Svedoci pucnjave u Nišu: Mladić je ležao krvav na ulici i molio za pomoć Hapšenje u Smederevskoj Palanci: Lažne vračare pljačkale lakoverne građane

Hronika

Hapšenje u Smederevskoj Palanci: Lažne vračare pljačkale lakoverne građane

U saradnji sa Osnovnim javnim tužilaštvom u Velikoj Plani, u Smederevskoj Palanci su uhapšene P.DŽ. (21), K.P. (27) i J.V. (58), sve tri iz Jagodine, osumnjičene za produženo krivično delo teška krađa. One su, kako se navodi u krivičnoj prijavi, na teritoriji opštine Smederevska Palanka, u periodu od 10. maja do 3. jula, na naročito drzak način, dovođenjem u zabludu oštećenih, krale novac iz njihovih stanova.

JOŠ Hronika VESTI

Originalni tekst