Na nebu nas očekuje zanimljiv astrološki događaj, a to je pun Mesec u Jarcu 21. jula, a ono što je neobično jeste da smo u junu već imali pun Mesec u ovom znaku, tako da možemo da kažemo da je dupli.

Pun Mesec u Jarcu je poseban astrološki događaj koji se dešava kada je Mesec u potpunosti osvetljen i nalazi se u sazvežđu Jarca.

Jarac je zemljani znak kojim vlada Saturn, planeta discipline, odgovornosti i strukture. Pun Mesec u Jarcu naglašava ove teme i donosi energiju koja nas podstiče da se fokusiramo na svoje ciljeve, karijeru i dugoročne planove.

Postavljanje granica

Tokom ovog perioda, možemo osećati snažnu potrebu da postavimo jasne granice, organizujemo svoj život i preuzmemo odgovornost za svoje postupke. Ovo je vreme kada se trud i rad isplate, a rezultati naših napora postaju vidljivi. Pun Mesec u Jarcu nas može motivisati da preduzmemo konkretne korake ka ostvarivanju svojih ambicija i da budemo istrajni u svojim naporima.

Foto: Shutterstock

 

Suočavanje sa realnošću

Emocionalno, može biti izazovno jer nas tera da se suočimo sa realnošću i preispitamo svoje prioritete. Možemo osećati pritisak da budemo savršeni i da ispunimo visoka očekivanja, kako svoja, tako i tuđa. Međutim, ovo je i prilika da se oslobodimo starih obrazaca koji nas sputavaju i da postavimo temelje za stabilniju i sigurniju budućnost.

Pun Mesec u Jarcu donosi energiju koja nas poziva na ozbiljnost, odgovornost i odlučnost, pomažući nam da postignemo dugoročne ciljeve i ostvarimo svoje ambicije.

Pun Mesec u Jarcu doneće dramatične događaje za Jarčeve, Ovnove, Vage i Rakove jer simbolizuje kraj jednog životnog ciklusa. 

Novac stiže za 4 horoskopska znaka! Evo ko će dobiti pare do 20. jula, a jedan znak treba da igra igre na sreću

sledeća vest

Hronika

Sumnja se da je očuh-manijak mučio i svog sina (8): Tužilaštvo ispituje ulogu majke, dečak (5) i dalje u bolnici Svedoci pucnjave u Nišu: Mladić je ležao krvav na ulici i molio za pomoć Hapšenje u Smederevskoj Palanci: Lažne vračare pljačkale lakoverne građane

Hronika

Hapšenje u Smederevskoj Palanci: Lažne vračare pljačkale lakoverne građane

U saradnji sa Osnovnim javnim tužilaštvom u Velikoj Plani, u Smederevskoj Palanci su uhapšene P.DŽ. (21), K.P. (27) i J.V. (58), sve tri iz Jagodine, osumnjičene za produženo krivično delo teška krađa. One su, kako se navodi u krivičnoj prijavi, na teritoriji opštine Smederevska Palanka, u periodu od 10. maja do 3. jula, na naročito drzak način, dovođenjem u zabludu oštećenih, krale novac iz njihovih stanova.

JOŠ Hronika VESTI

Originalni tekst