Čuveni turbo-folk hit “Miki Milane” zahvaljujući Luki Dončiću završio je u novoj reklami sportskog brenda Majkla Džordana, a ovim povodom se oglasila i Vera Matović.

Dončić, koji je zaštitno lice poznatog brenda u spotu vozi automobil po pisti na kojoj se nalazi košarkaški teren, dok na radiju grmi pjesma: “Miki, Milane”.

Poznato je da je Luka veliki fan ove pjesme, pa je često bila na repertoaru na zagrijavanju pred njegove utakmice u NBA, a spot je na svom nalogu, koji prati gotovo 28 miliona ljudi podijelio i najbolji košarkaš svih vremena – legendarni Majkl Džordan, pa Veru Matović sada sluša cijela planeta!

Vera Matović ponosno kaže da joj je drago što je bas Luka Dončić imao želju da snimi reklamu uz njen hit “Miki Milane”.

Muzička zvijezda kaže da su iz pravnog tima čuvenog brenda kontaktirali kompozitora i on im je odobrio autorska prava, a naravno i nju kao izvođača.

  • To se sve sinoć dogodilo. Ranije je Luka Dončić uz svaku trojku puštao “Miki Milane”, a pošto sad reklamira patike poželio je da bude ta pjesma uz to. Djevojka se javila kompozitoru Neši Aleksiću, iako su mu predložili da bude samo dio pjesme, Luka je insistirao da bude cijela numera. Samo mogu da kažem da bi to svako poželio. Pa on ima samo 28 miliona fanova koji to prate, zvali su me iz Švajcarske, Nemačke, ma iz cijelog svijeta i ex Jugoslavije. Pošto mnogo volim sport i pratim sve, između ostalog pratila sam i Dončića kao i Novaka, Divca, Jokića i našu Španovićku i Jelenu Janković i Anu Ivanović, čak i Moniku Seleš i Bobu Živojinovića. I fudbal i streljaštvo, vaterpolo i nema šta ne volim da ne redam velikane i naravno Luku koji je zaista oduševio, jer se pronašao u toj pjesmi.. Prava su legalno tražili i dobili i jako mi je drago – rekla je ona za Kurir.

(Express / Telegraf)

Originalni tekst