Rvačka reprezentacija Srbije u završnoj je fazi priprema za predstojeće Olimpijske igre. Srpski olimpijski tim će u Parizu imati čak petoricu rvača, a to su: Mate Nemeš, Alekasandar Komarov, Georgij Tibilov, Stevan Mićić i Ali Arsalan, koji od ove nedelje treniraju u Nacionalnom trening centru u Košutnjaku.

ЦИЉ, БАР ЈЕДНА МЕДАЉА! Завршна фаза припрема рвача за Олимпијске игре у Паризу

Foto: Rvački savez Srbije

– Naši rvači su se nedavno vratili iz Bugarske gde je boravio i značajan broj kvalitetnih reprezentacija što je bila sjajna prilika za vrhunski sparing“, kaže predsednik Rvačkog saveza Srbije Damir Šabić i dodaje:

– Utisci su zaista odlični, sve je prošlo u najboljem redu. Opšti je zaključak da su naši takmičari u veoma dobrom stanju, da su dostigli optimalni nivo forme, a najvažnije je da su nas povrede miomišle i da su svi zdravi. Sa naše strane zaista smo se potrudili da reprezentaciji pružimo maksimalnu logističku podršku kao i do sada i da obezbedimo najbolje moguće uslove za pripreme. Moram da naglasim da dugujemo veliku zahvalnost Vladi Republike Srbije i Ministarstvu sporta na ogromnoj podršci, kao i predsedniku Aleksandru Vučiću, jer ovaj trenažni centar u Košutnjaku je za nas zlata vredan. To je sve ono o čemu smo oduvek maštali i zato sam uveren da će u ovom modernom sportskom objektu stasati veliki broj vrhunskih rvača koji će u budućnosti donisiti trofeje sa velikih takmičenja“.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
–>KLIKNI OVDE–

Rvačku reprezentaciju Srbije posetila je delegacija Olimpijskog komiteta Srbije na čelu sa Sonjom Vasić, šeficom misije OKS na Olimpijskim igrama u Francuskoj:

– Poželeli su nam mnogo sreće i uspeha i otvoreno rekli da se od nas rvača očekuje bar jedna medalja. To je zaista cilj i velika želja svih nas. Nadamo se da ćemo posle zlata Davora Štefaneka u Riju 2016. i bronze Zarubija Datunašvilija u Tokiju 2021 i ove godine produžiti taj niz osvajanja odličja na najvećoj svetskoj smotri sporta. Ono što nas sve hrabri i greje optimizmom je činjenica da još od 1996. godine i Olimpijskih igara u Atlanti nikada nismo imali više takmičara. Ipak, neće biti nimalo lako, treba istaći da je žreb težak, da je konkurencija veoma jaka, ali mi se nikoga ne plašimo i verujemo u naš rad“, zaključio je Šabić.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
–>KLIKNI OVDE–

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv „Novak, pariske priče„. Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Originalni tekst