RUKOMETAŠICE Crvene zvezde imaju veoma težak put do plasmana u grupnu fazu Lige Evrope. Crveno-bele u polufinalu kvalifikacija (5. oktobar, revanš nedelju dana kasnije) igraju sa nemačkim Blombergom. Ukoliko izbore finala, sastaće se sa drugom nemačkom ekipom, Mecingenom. Igrači Vojvodine su učesnici Lige Evrope.

ПАКЛЕНО ЗА ЗВЕЗДУ: Црвено-беле рукометашице морају да елиминишу два немачка клуба уколико желе да играју групну фазу Лиге Европе

Foto: Profimedia

U Evrokupu (5. i 12. oktobar) rukometašice Železničara igraju sa austrijskim Milerom Bauom Štokarensom, a Jagodina sa Hadžićem iz BiH. Kod muškarca (19. i 26. oktobar Metaloplastika igra sa slovenačkom Krkom, Partizan sa Berhemom iz Luksemburga, a Dinamo sa turskim Bešitkašom.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv „Novak, pariske priče„. Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Originalni tekst