Novak Đoković, jedan od najvećih teniskih igrača današnjice, ima samo jedan cilj na Olimpijskim igrama – da se domogne zlatne medalje.

ЂОКОВИЋ ПРЕЦРТАН! Новак жестоко понижен пред Олимпијске игре у Паризу

FOTO: Tanjug/AP

Međutim, prema mišljenju pojedinih teniskih stručnjaka, ali i kladionica, put do tog cilja neće biti lak. Jedan od onih koji ni promil šanse ne daju Srbinu je Adrijano Panata o čemu smo juče pisali, koji smatra da Đoković više nikada neće pobediti Karlosa Alkaraza i Janika Sinera.

– Karlos je odavno pokazao da je veoma jak teniser. Što se mene tiče, on i Siner su izjednačeni na prvom mestu. Meni nije najjasnija logika da se za prvo mesto gledaju rezultati iz poslednjih godinu dana. A, što se tiče Đokovića, mislim da nikada više neće pobediti ni Alkaraza ni Sinera – rekao je Panata, a onda potcenio i Novakov rezultat na Vimbldonu:

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
–>KLIKNI OVDE–

– Đoković je došao do finala tako što je pobedio Runea, koji je u stvari pobedio sam sebe. A, moram da priznam da me prevario nivoom igre protiv Muzetija. Ipak, protiv Alkarasa se videla velika razlika – dodao je Italijan. 

A šta tek reći za kladionice pred Olimpijske igre, koji su ispred najvećeg svih vremena  stavili i Alkaraza, ali i Sinera. Prvi favorit za zlatnu medalju na Olimpijskim igrama u Parizu je dvostruki uzastopni osvajač Vimbldona Karlos Alkaraz. Kvota na mladog Španca iznosi 2.90, a sledi ga trenutno „broj jedan“ na ATP listi Italijan Janik Siner čiji se trijumf procenjuje kvotom 3.65.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
–>KLIKNI OVDE–

Tek na trećem mestu se nalazi Novak Đoković kome je „data“ kvota 4.00 i suštinski se tu krug favorita i završava, s obzirom da četvrti favorit olimpisjkog teniskog turnira, legendarni Rafael Nadal ima kvotu na tosvajanje najsjajnijeg odličja 9.60. Dalje slede Stefanos Cicipas (21.0), Danil Medvedev (26.0) i Endi Mari (50.0).

Podsećanja radi, Novak Đoković je već osvojio 98 trofeja u karijeri, od toga 24 Grend slem titule, ali mu nedostaje olimpijsko zlato. Osvojio je bronzu u Pekingu 2008, ali se nadaju da može da napravi korak dalje na ovogodišnjim Olimpijskim igrama u Parizu.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv „Novak, pariske priče„. Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Preporučujemo

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Originalni tekst