Jelena Karleuša u kupaćem kostimu uživa pored bazena u porodičnoj vili na Senjaku kad god joj obaveze to dozvole.

I za svakodnevno odmaranje kraj vode, pop diva pomjera granice kada je riječ o modnim trendovima, pa je najnoviji model kupaćeg kostima svakog ostavio bez daha.

Svakodnevno objavljuje nove fotografije, a gotovo na svakoj nosi minijaturni kupaći kostim, koji jedva da prekriva intimne delove tela.

Najnoviji set objava pored bazena izazvao je burne reakcije na Instagramu.

„Mogu da te mrze i pljuju ali niko ne može reći da ovo nije savršenstvo“, „Kraljice“, „Bomba“, „Duško na aparatima“ samo su neki od komentara pjevačicinih obožavatelja.

Ovog puta muzička diva se opredijelila za unikatan i zanimljiv model koji umjesto korpi na grudnjaku ima oblik morskih zvijezda.

Jelena Karleuša u kupaćem kostimu pokupila je samo komplimente, a uz stajling u boji korala savršeno je ukombinovala kačket istih tonova.

Ono što su svi komentarisali jeste vitka figura popularne pjevačice koju je u posljednjih nekoliko godina dovela do savršenstva.
Podsjećanja radi, prije nekoliko nedjelja Karleuša je otkrila da je trenutno u procesu sporazumnog razvoda od Duška Tošića nakon porodičnog skandala koji im se dogodio kada je nekadašnji fudbaler nasrnuo na još uvijek zakonitu suprugu.

Ipak, čini se da je on krah braka odavno preboljela jer sudeći po fotografijama nikad bolje nije izgledala niti se provodila.

Originalni tekst