Voditeljka Dušica Jakovljević zahvalila se čelnicima televizije Pink, Željku i Milici Mitrović, na ukazanoj drugoj šansi.

Dušica Jakovljević napustila je Pink na nekoliko meseci, nakon čega se ipak vratila na televiziju na kojoj je provela proteklih 10 godina. Voditeljka je u više navrata izrazila zahvalnost čelnicima ružičaste televizije, Željku i Milici Mitrović, što su joj pružili drugu šansu, a sada im se putem svog Instagram naloga, još jednom, obratila emotivnim rečima.

Legla sam i vrtim film, sumiram utiske… Znala sam da će nešto jako obeležiti mojih 10 godina na TV Pink, ali ovo nisam očekivala. Hvala vam što se mi dopustili da odem, da bih shvatila gde pripadam, gde je ljubav i gde je dom. A, dom je tamo gde se greši i gde se prašta. Hvala vam što me se niste odrekli, već ste me pustili da sama shvatim da se od porodice ne odlazi – napisala je Dušica.

Foto: instagram.com/dusicajakovljevic

 

Podsetimo, Dušica Jakovljević otišla je sa televizije Pink kako bi radila TV Hajp, ali je raskola između nje i Saše Mirkoviča ubrzo došlo, nakon čega se prezenterka vratila u jato Željka Mitrovića. 

Kad sam ti pustila poruku koja je glasila: “Šta misliš, da li bi me primili nazad?“, ti si mi rekla: “Znam da Željko svima prašta i da je takav čovek, ali ne mogu da ti garantujem.“ Bila sam svesna da niko nije izrekao ono što sam ja, konsultovala sam čak i psihologe. Analizirali smo moje ponašanje u tim intervjuima. Rekli su mi da sam tada savijala ramena, što je značilo da mi je jako neprijatno dok to pričam. Ima tu mnogo toga, “burn out“ sindrom, nošenje dece na svojim plećima… Stalno moraš nešto da se pravdaš. Ja sam mnogo sebe dala ljudima, dozvolila sam da delim nešto s publikom ili u intervjuima… Ja sam zabranila svojoj porodici da mi daju sugestije tokom emisija, reci mi posle… Nekako ti te neke stvari i kritike preseku entuzijazam. Ja svesna sebe, a s druge strane vrlo budalasto nesvesna sebe. Dok ne lupiš sam o zid, može da ti priča ko šta hoće – otkrila je nedavno voditeljka kako je došlo do obnove saradnje sa TV Pink, a zatim dodala:

Foto: Informer/Kristijana Ćaćić

 

– Željku sam poslala poruku. Tog jutra se nešto desilo, treba još vremena da prođe. Rekao mi je da Nina i Milica imaju planove za mene i da se čujem s njima. Svima sam javila. Negde sam znala da smo mi jedno, nakratko smo se razišli. Ja nisam neko ko će doći i plakati i moliti, bila bih neozbiljna ako molim i plačem, pokazala bih da nisam dorasla. Nisam plakala. Stala sam i rekla da ne mogu da krivim nikoga, do mene nije moglo da se dopre, šta je uzrok tome nije ni bitno. To je krst koji sam nosiš. S vremena na vreme sam razgovarala sa psiholozima. Rekli su mi da nemam veru u sebe, suštinski i dalje verujem u sebe. Postoje dve Dušice, jedna koja pet dana ne bi ustala iz kreveta… Danas svako ima pravo da napiše loš komentar, a ti moraš da se pojaviš i da nosiš modrice sa šljkicama. Super sam kad se sredim i spremim i našminkam. Kad stanem na scenu onda sam najjača na svetu. Ovako sebi dopuštam da budem jedna ranjena grlica.

sledeća vest

Originalni tekst