Aneli Ahmić izašla je iz Elite kao drugoplasirana, a vrijeme nakon što je izašla u spoljni svijet provela je sa drugom Aleksandra Požgaja, izvjesnim Ivanom Radovićem.

Naime, iako je nakon finalne noći tražila sa sestrom, kako da dođe do grada, na kraju se ipak snašla.

Samo nekoliko sati nakon finala, Aneli se pohvalila snimkom iz lukusznog auta i pokazala s kim provodi vrijeme, sa izvjesnim Ivanom.

Njih dvoje uslikali su se u autu, a ono što je mnogima privuklo pažnju, jeste što su u opisu iskorišćeni i emotikoni srca.

Aneli je, sudeći po snimcima čitav dan provela sa Ivanom, koji je prije nekoliko godina bio u fokusu javnosti, nakon što je uhapšen sa ekipom, zbog šverca kokaina u Dubai.

U akciji Službe za borbu protiv organizovanog kriminala 2016. godine su uhapšeni Ivan Radović (28) zvani Koki, koji se sumnjiči da je vođa kriminalne grupe, Jasmina Petrović (41), Nikša Komkanović (28), Boris Ristić (26), Đorđe Petronić (42), Jovan Lazić (41), Nina Prlja (24) i Tomislav Živković (57). Prije tri mjeseca je u Dubaiju uhapšen i deveti član grupe Miodrag Radović (46), kod koga je tada nađen kokain.

Inače, Ivan koji je poznatiji pod nadimkom Koki, poznat je i po braku sa bivšom modelsicom i sada voditeljicom Anastasijim Buđić.

Anastasija se za njega udala u zatvoru.

(Express / Telegraf)

Originalni tekst