ZAOBILAZNIM putem do prvog tima šampiona. Dete Crvene zvezde Luka Ilić (25) vratio se ovog leta na „Marakanu“, stadion na kome je stasao i kao veliki talenat potpisao za Mančester siti. Probijao se u prethodnioh šest sezopna kroz razne pozajmice, prvo u Bredi, pa Tventeu, Troji, pa i u TSC-u, dok se opet nije došao kući. Maštoviti vezista zna i zašto se vratio.

ЈЕСТЕ ДА ЈЕ ДАЛСИО НОВИ ИГРАЧ, АЛИ... Креатор Лука Илић се вратио у Црвену звезду по нову дуплу круну и Лигу шампиона

FOTO: M. Vukadinović

– Kada je reč o ciljevima, sve se zna, Liga šampiona, dupla kruna i da slavimo na kraju – istakao je Ilić. – Presrećan sam što sam u Zvezdi, osećam se fenomenalno i pokušavam da uživam u svakom danu. Šest ili sedam godina nisam bio tu i mogu slobodno da kažem da sam jedva čekao da ponovo obučem Zvezdin dres. Pratio sam utakmice crveno-belih preko televizora, čuo sam se i sa tadašnjim igračima. Mislim da se dosta toga promenilo i nadam se da će biti još bolje u budućnosti.

Crveno-beli su nedavno trijumfovali na turniru u Sankt Peterburgu.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
–>KLIKNI OVDE–

– Osvojili smo prvo mesto, što je naravno bio i cilj. Svaku utakmicu koju igramo, idemo na pobedu. Pripreme su bile teške, pogotovo na Zlatiboru, ali što se mene tiče, uvek kažem da je bolje da sada bude teško, nego u toku sezone. Do sad sam najviše igrao u veznom redu sa Dalsiom, jeste da je on nov igrač, ali bih njega izdvojio da mi najviše odgovara. Dobio sam veliki broj poruka od naših navijača, znam da će biti uz nas od samog starta sezone. Uzbuđen sam pred prvu utakmicu sa Jedinstvom u subotu i jedva čekam da ih ponovo vidim na tribinama.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
–>KLIKNI OVDE–

Prosek na premijarama 18.000

U CRVENOJ zvezdi očekuju da će u subotu (20.00) „Marakana“ biti odlično popunjena na premijernom prvenstvenom meču sa Jedinstvom iz Uba. Iako je sezona godišnjih odmora, pristalice crveno-belih će po tradiciji doći da budu uz svoje ljubimce i podrže ih na puti ka osmoj uzastopnoj tituli. Prosek na premijerama u tri prethodne sezone bio jnj 18.000 navijala, manje od tog broja ne bi trbalo ni sada da bude.

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv „Novak, pariske priče„. Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Originalni tekst