Pop diva Jelena Karleuša i nekadašnji fudbaler Duško Tošić uspjeli su da se dogovore oko podjele imovine koji su stekli u braku, saznaje Telegraf.rs.

Finalni dogovor je da će sva imovina biti prepisana na njihove mezimice Atinu i Niku, osim jedne nekretnine.

Radi se o vili na Senjaku koju su 2018. godine pazarili od Dragana Stojkovića Piksija, a koja pripada isključivo Jeleni.

  • Ta vila sa bazenom ostaje Jeleni, koja ju je, inače, većinski i otplatila. Tu nema ništa sporno – ističe naš izvor.

Pored toga, oni posjeduju dupleks na Dedinju u kom su godinama zajedno živjeli, kao i još jedan stan na teritoriji opštine Savski Venac. Te nekretnine će pripasti djeci.

Kako dalje saznajemo, Jelena i Duško postigli su dogovor i oko troškova za djecu.

Tako će do Atinine i Nikine 21. godine troškove školovanja snositi Duško, koji po dogovoru ima obavezu i da nasljednicama plati ljetovanja i zimovanja.

Podsjetimo, u julu 2022. Jelena Karleuša objavila je da se poslije 14 godina braka razvodi od fudbalera Duška Tošića.

  • Duško i ja smo se dogovorili da sporazumno okončamo naš brak poslije 14 godina. Nažalost, Duško ne vidi više sebe kao dio naše porodice. Tehničko pravne stvari će biti sporazumno riješene u narednom periodu – započela je Jelena tada u svom saopštenju i dodala:
  • Preživjela sam sve, pa ću i ovo. Život ide dalje. Kako bih spriječila netačne natpise, sva bračna imovina prepisana je na našu djecu, starateljstvo nad našom djecom pripada meni. Bilo kakva napisana laž rezultirati će tužbom kao i do sada. Neću se vise oglašavati ovim putem – završila je Jelena.

Očekuje se da će, usljed uspiješnog dogovora oko podjele imovine i troškova za djecu, sporazumni razvod uskoro biti i potpisan.

Inače, iako nisu bili u emotivnom odnosu, Jelena i Duško su sve ove godine živjeli zajedno u luksuznom dupleksu na Dedinju.

Jelena i Duško vjenčali su se 28. juna 2008. godine.

(Express / Telegraf)

Originalni tekst