EVO ZAŠTO MRZIMO NOVAKA ĐOKOVIĆA! Britanci više nisu mogli da kriju, pomenuli i NATO bombe

12 EVO ZAŠTO MRZIMO NOVAKA ĐOKOVIĆA! Britanci više nisu mogli da kriju, pomenuli i NATO bombe

Srpski teniser Novak Đoković nije uspeo da osvoji svoju osmu titulu na Vimbldonu, pošto je juče u finalu u Londonu poražen od trećeg tenisera sveta Španca Karlosa Alkaraza sa 0:3 (2:6, 2:6, 6(4):7).

MOŽDA NISMO KAO ŠPANIJA, ALI... Evo šta su Piksiju o igri Srbije na EURO 2024 rekli legendarni Kapelo, Venger i Klop

5 „MOŽDA NISMO KAO ŠPANIJA, ALI…“ Evo šta su Piksiju o igri Srbije na EURO 2024 rekli legendarni Kapelo, Venger i Klop

Dragan Stojković Piksi, selektor fudbalske reprezentacije Srbije, vrlo detaljno je sumirao utiske sa finala Evropskog prvenstva, ali i celokupnog EURO 2024, osvrnuvši se posebno na prvog narednog takmičarskog rivala „orlova“ – upravo novog šampiona Starog kontinenta, Španiju.

SAMOUBISTVO NOVAKA ĐOKOVIĆA! Nadal opleo po Noletu posle finala Vimbldona

3 „SAMOUBISTVO NOVAKA ĐOKOVIĆA!“ Nadal opleo po Noletu posle finala Vimbldona

NOVAK Đoković je pregažen na Vimbldonu kao nikada pre. To je svima jasno, Karlos Alkaraz je demonstrirao silu, ali Srbin je imao ozbiljnih zdravstvenih problema u prethodnom periodu, pa sam dolazak u finale grend slema je senzacija sama za sebe.

KANCELARIJA ZA KIM: Saslušanje radnika lokalne samouprave i javnih preduzeća opštine Štrpce u sistemu po Kurtijevom nalogu

3 KANCELARIJA ZA KIM: Saslušanje radnika lokalne samouprave i javnih preduzeća opštine Štrpce u sistemu po Kurtijevom nalogu

KANCELARIJA za Kosovo i Metohiju saopštila je da saslušavanje koje Priština po nalogu Aljbina Kurtija danas sprovodi nad radnicima lokalne samouprave, javnih preduzeća i ustanova u sistemu Republike Srbije, u opštini Štrpce, ima za jedini cilj da se slomi duh srpskog naroda u Sirinićkoj župi i dodatnim pritiskom i zastrašivanjem natera da napuste svoja ognjišta.

Najnovije vesti

Originalni tekst