Bivši rijaliti učesnik Ivan Marinković otvorio je dušu nakon teškog perioda koji je iza njega.

Ivan Marinković je sinoć došao na žurku koja je organizovana povodom završetka rijalitija „Elita“ čiji je bio učesnik, a za okupljene predstavnike medija govorio je na temu svog učešća koje je bilo izuzetno turbulentno.

Naime, Ivana je supruga Jelena Marinković u rijalitiju prevarila sa Urošem Rajačićem, a kako kaže, brzo se navikava na to da je slobodan.

Foto: Informer

 

Odlično se osećam kao slobodan muškarac. Prespavao sam prvi put kući bez Jelene i dobro je bilo. Prvo veče manje-više, ali evo je već drugo veče super – rekao je on i dodao da ga ne zanima da li je u kontaktu sa Urošem:

Ne zanima se da li se čula sa nekim ili nije. Mi smo se čuli zbog nekih papirologija.  Ja njoj ovo, ona meni ono… I to je to. Važno mi je da kažem da sam sinoć video taj čuveni klip na kojem klošarčina smrdljiva kojem ću da je*em mater pljuje našeg psa Beku i govori „Beka je jedini pas kojeg sam šutirao“. Užas.

Foto: Informer

 

U javnosti su se još pre nego što je rijaliti završen pojavile priče da ga je Jelena i napolju varala, a Ivan kaže da veruje u to da bi svakako raskinula sa njim, te da je krah braka bio samo pitanje vremena.

Verujem u to. Verujem da me odavno ne voli, da je bila sa mnom zbog novca. Danas sam video da je stavila stori koji je odmah nakon sat vremena obrisala, u kojem priznaje Urošu u radiju da je bila zaljubljena u njega odmah drugu nedelju kada je ušla u „Odabrane“. Dobro, varala me je verovatno i napolju – kazao je Marinković i negirao njene optužbe da nije hteo sa ima dete sa njom:

Foto: Informer

 

Hteo sam da imam dete, volim decu, imam ih dvoje, sa njom sa kojom živim šest godina sam hteo decu, a kako ona to gleda ne zanima me. Šta ću ja dalje? Idem dalje punim plućima. Čućete. Mislim da sam pobednik. Pred Bogom sam čist, nikoga nisam prevario, nikoga nisam izdao i idem dalje.

Ivan ima dvoje dece, sina Željka sa Miljanom Kulić i ćerku Lenu sa pevačicom Gocom Tržan, ali ne može da se pohvali time da je brižan roditelj.

Foto: Informer

 

Nisam se čuo sa Miljanom, ali sam poslao poruku Mariji Kulić, nije mi još odgovorila. Baš sad imam žarku želju da vidim Željka. Preksinoć sam ga sanjao… I za to će mi biti potrebno puno vremena. Ne treba meni Kulići da „daju novu šansu“, mnogo je toga lošeg izrečenog, ali biću strpljiv. Nisam se čuo sa Lenom. To je tek teška priča. Goca je teža za saradnju od Marije. Mnogo. Taj odnos je mnogo kompleksniji. U kontaktu sam sa Lenom, dopisivali smo se prošle godine non-stop. 

Originalni tekst