IMAO je sve u Tokiju u polufinalu Olimpijskih igara protiv Aleksandera Zvereva, set prednosti i brejk . Videli smo svi Novaka Đokovića već u finalu, a onda i na tronu sa zlatnom medaljom oko vrata. Ali…

НИГДЕ БЕЗ СРПСКЕ ТРОБОЈКЕ! Ево како Новак Ђоковић обучен креће по златну медаљу на Олимпијске игре у Париз

Foto: AP

U samo nekoliko minuta sve se srušilo kao kula od karata. Nemački teniser je napravio preokret izbacio Srbina i na kraju on bio taj koji se okitio zlatno medaljom na Olimpijskim igrama, jedinim odličjem koji nedostaje Đokoviću.

I čini se da će sada u Parizu Novak imati poslednju šansu da uzme zlato na Olimpijskim igrama, ruku na srce mnogo manju nego u Tokiju, ali nadamo se da na dva dobijena seta može Đoković da ode do kraja. 

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
–>KLIKNI OVDE–

Uvertira na Vimbldonu i poraz od Karlosa Alkaraza je zaplašio Srbiju, ali najbolji teniser svih vremena je već svu energiju usmerio ka Parizu. 

Nole kao zapeta puška čeka Olimpijske igre, a sada je i pozirao u opremi u kojoj će nastupiti u Parizu.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
–>KLIKNI OVDE–

– Uvek sam se nadao da ću nastupiti na što je više moguće olimpijskih igara. Nisam imao broj u glavi, ali jurim taj cilj 20 godina. Imaću novu priliku u Partizu, na šljaci Rolan Garosa s kojom sam dobro upoznat pa su očekivanja i uzbuđenje visoki. A kako se Igre bliže, uzbuđenje će rasti još više“, rekao je Đoković u dresu u kojem će verovatno nastupiti na Igrama u Parizu.

Igre u Parizu će mu biti pete u karijeri.

– Osvajanja olimpijske medalje za zemlju je nešto veoma, veoma posebno. Veoma jedinstveo. Imao sam to zadovoljstvo u Pekingu. Bronzanu medalju i nadam se da mogu napravim korak dalje, najmanje. Očigledno, Olimpijske igre su najstariji, najveći svetski događaj u istoriji sporta i predstavljanje svoje zemlje na tako neverovatnom događaju je najveća čast – zaključio je Đoković.

BONUS VIDEO: Novak Đoković – Pet tajni zbog kojih je najbolji na svetu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv „Novak, pariske priče„. Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Preporučujemo

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Originalni tekst