Jelena Karleuša je otputovala u Atinu, gdje je iznajmila vilu na obali mora u sklopu najluksuznijeg hotela s pet zvjezdica. Kako prenose srbijanski mediji, Jelena je luksuzno iskustvo platila čak 40.000 eura.

Kćerke Atina i Nika su na ljetnom raspustu, a s njima je na odmoru i Jelenina tetka Danijela, sestra njene majke, pokojne Divne Karleuše.

One su organizovale večeru povodom rođendana Danijele, koji su proslavili u Atini.

Jelena je na svom Instagramu objavila nekoliko fotografija.

Karleuša je s kćerkama i tetkom odsjela u luksuznom rizortu, koji je otvoren prije samo nekoliko mjeseci.

  • Jelena je u proteklom periodu nastupala na koncertima širom Srbije, pa je s djecom i tetkom Danijelom, koja je ovih dana proslavljala rođendan, otputovala u Atinu da odmori. Izabrala je hotel koji je otvoren prije šest mjeseci, a koji posjeduje luksuzne privatne vile na samoj obali mora – priča dobro obaviješteni izvor, pa dodaje:
  • Jelena će tamo odsjedati nekoliko dana, a iznajmljivanje ju je koštalo oko 40.000 eura. Njoj je prijeko potreban mir i privatnost, pa je iz tog razloga pao izbor na bungalov s ogromnim bazenom, kaminom koji se nalazi na otvorenom i tri spavaće sobe. Ima i privatnu poslugu 24 sata dnevno, ali i tri velika kupatila – završava izvor za Informer.

Originalni tekst