Igraj i osvoji vredne nagrade – ovog puta preko Grand kafa aplikacije

Leto je uveliko stiglo, a sa njim i nova nagradna igra „UZ BLACK `N` EASY PUTOVANJE TI SE BLIŽI”! Svi ljubitelji Grand Black‘n’Easy kafe sada imaju priliku da učine ovu toplu sezonu još uzbudljivijom i osvoje vredne nedeljne i dnevne nagrade, kao i onu glavnu – vaučer za putovanje na neku od atraktivnih destinacija u vrednosti od 3000 evra.

Black`n`Easy nagradna igra se prvi put igra preko nove Grand kafa aplikacije, koju možete brzo i lako instalirati na svom Android ili IOS uređaju. Nakon preuzimanja aplikacije, pratite korake za registraciju, prijavu i spremni ste za učešće u nagradnoj igri.

Potrebno je samo da kupite bilo koji Grand Black’n’Easy proizvod u minimalnoj vrednosti od 250 dinara i putem svog naloga na Grand kafa aplikaciji skenirate fiskalni račun na kome se nalaze kupljeni Black’n’Easy proizvodi, i automatski ćete učestvovati u nagradnoj igri. Neke od nagrada koje čekaju na vas su GoPro kamere, multifunkcionalni rančevi, koferi, power bank punjači,  dok najsrećnijem dobitniku/dobitnici sleduje putovanje za dvoje u Pariz, Nicu ili na neku drugu egzotičnu destinaciju po njihovom izboru.

Prijave za nagradnu igru će trajati u periodu od 15.07. (od 00:01 časova) do 25.08. (do 23:59 časova), a u istoj mogu učestvovati svi oni koji žive na teritoriji Republike Srbije.

Ne propustite ovu jedinstvenu priliku da uživate u svojoj omiljenoj kafi, osvojite sjajne nagrade i doživite nezaboravno leto, jer uz BLACK `N` EASY PUTOVANJE TI SE BLIŽI!

Post Views: 26

Originalni tekst