Naša poznata glumica već godinama uživa u skladnoj vezi sa markantnim Dariom, ali ga sebično čuva daleko od očiju javnosti i rijetke su prilike kada objavi njihovu zajedničku fotografiju. Par se trenutno nalazi na odmoru u Grčkoj gdje uživaju u svojoj ljubavi

Jelena Gavrilović, jedna od naših najuspješnijih glumica u svijetu, nedavno se vratila iz Londona gdje je prsustvovala dodjeli filmskih nagrada, a odmah nakon toga uputila se na odmor u Grčku sa emotivnim partnerom Dariom.

Jelena i Dario su skoro objavili vjeridbu, a na glumičinoj ruci zasijao je skupocijeni dijamantski prsten vrijedan čitavo bogastvo. Šuška se da je u pripremi gala vjenčanje koje će biti održano u inostranstvu.

Iako rijetko objavljuje slike svog partnera, njihova ljubav je jaka i podsjeća na one iz najljepših bajki.

Ubrzo nakon što su se upoznali i stupili u vezu, par je otpočeo i zajednički život u elitnom dijelu Beograda. Često putuju zajedno po luksuznim destinacijama i nerazdvajaju se, osim kada im to poslovne obaveze ne dozvoljavaju.

Dario inače važi za jednog od najljepših i najzgodnijih beogradskih frajera, pa nije ni čudo što je upravo osvojio Jelenino srce. Osim toga, on potiče iz veoma uspješne i ugledne porodice i jako je uspješan u biznisu.

Jelena i Dario se trenutno nalaze u Grčkoj na ljetovanju, a glumica svakodnevno kači snimke kako uživaju. Oni su iznajmili i motor kojim obilaze prelijepu Grčku obalu, a posjetioci su i dobrih taverni.

(Express / Pink)

Originalni tekst